loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 7016 ori.
Horoscop 2011: cuadratura Jupiter - Pluton din februarie-martie

 

În realizarea unui horoscop 2011, mai multe aspecte astrale prezintă o deosebită importanță. În primele trei luni ale anului, ne influențează decisiv cuadratura dintre Jupiter în Berbec și Pluton în Pești. În continuare, vă explicăm în ce fel ne influențeayă aceasta.

 

O întâlnire astrală importantă pentru horoscopul 2011

Jupiter era supranumit Marele Benefic în astrologia antică, deoarece se considera că exercită influență pozitivă în orice domeniu pe care îl tranzitează sau cu care face un aspect. La începutul lui 2011, el intră în semnul Berbecului, aducând idei noi și spirit de inițiativă, pentru a le pune în aplicare.
Pluton este considerat, dimpotrivă, domnul distrugerilor și al transformărilor. Purtând numele zeului grec al morților, planeta scoate la lumină laturile noastre cele mai întunecate și distruge aspectele care nu se dovedesc suficient de puternice. Aflat și în 2011 în Capricorn – la fel ca în ultimii ani – Pluton își îndreaptă influența asupra vieții sociale și profesionale.
Între aceste două planete se formează, la începutul anului 2011, o cuadratură, adică un unghi de 90 de grade, care aduce întotdeauna tensiune și conflicte. Așadar, avem de a face cu un aspect între planeta expansiunii, aflată într-o zodie a acțiunii și începuturilor, și planeta distrugerii și transformării, aflată în zodia formelor învechite și a organizării pe termen lung.

 

Cum influențează cuadratura horoscopul 2011

Vom avea de a face cu un conflict deschis între vechi și nou. De fiecare dată când vom dori să facem ceva nou în viața noastră, va ieși la lumină, dion trecut, o problemă învechită, care ne va împiedica să mergem înainte.
Iată câteva exemplificări:
Dacă doriți să întemeiați o firmă sau să vă înscrieți în vreo organizație, vi se vor cere o mulțime de acte. Cu această ocazie, veți descoperi că unul dintre ele ori vă lipsește, ori e greșit, iar pentru a rezolva această problemă e nevoie să vă amintiți unde a fost emis, cum ajungeți acolo și ce trebuie să faceți pentru a-l schimba.
Sau, pe plan relațional, considerați că ați întâlnit în sfârșit persoana potrivită și vă gândiți chiar la căsătorie. Tocmai atunci apare o altă persoană, cu care ați avut mai demult o relație, și dezvăluie ceva compromițător din trecut.
În acest fel vor arăta problemele cu care ne confruntăm în februarie și martie 2011. Pentru rezolvarea lor, e nevoie de multă hotărâre și de acțiune susținută. Problemele din trecut nu trebuie ignorate, ci trebuie privite în față și rezolvate. Până când nu învățăm lecțiile trecutului, ne va fi greu să ne construim viitorul. Trebuie ținută minte această afirmație, când vine vorba de horoscopul 2011.

 

 


 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop