loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 6280 ori.
Horoscop 2011: opozitia Jupiter - Saturn de la sfarsitul lunii martie

 

Un eveniment astral care va influența decisiv orice horoscop 2011 este opoziția dintre Jupiter în Berbec și Saturn în Balanță, de la sfârșitul lunii martie. Aceasta urmează să vizeze, în primul rând, planul relațional.

În timp ce Jupiter în Berbec aduce inițiative de dezvoltare personală și ne face să lucrăm pentru propriile scopuri, Saturn în Balanță îl aduce în prim-plan pe cel de lângă noi, cu problemel, preocupările și grijile lui. Ca și între cele douăî planete, între cele două aspecte ale vieții noastre va exista, de asemenea, o opoziție, o nepotrivire, de unde vor rezulta diferite probleme.

 

Horoscop 2011: în martie, relațiile sunt puse la încercare

 

Axa Berbec – Balanță poate fi definită pe scurt prin cuvintele eu-altul. În acești termeni se va pune problema la sfârșitul lunii martie 2011. Va trebuie să stabilim care este prioritatea principală pentru noi sau să găsim o cale de compromis, astfel încât să ne putem promova propriile interese fără să aibă de suferit persoanele apropiate.
În funcție de ascendent și de aspectele cu planetele natale, acest aspect va afecta în mod diferit horoscopul 2011 al diferitelor zodii. Mai jos, oferim câteva exemple de posibile situații cu care ne putem confrunta în perioada amintită din 2011.

Pentru o persoană cu Ascendentul în Berbec, pot să apară neînțelegeri cu persoana iubită. Respectivul va avea, de exemplu, șansa de a-și împlini un vis mai vechi. În acel moment, persoana iubită se va declara nemulțumită, spunând că el își urmează propriile obiective, dar o neglijează pe ea.
Pentru o persoană cu Ascendent în Rac, e posibil ca viața social să devină mult mai intensă, să participle la tot felul de evenimente mondene, să primească numeroase invitații la petreceri și festivități. Problema care rezultă de aici constă în faptul că nu va mai putea să le asigure celorlalți membri ai familiei sale sprijinul permanent cu care i-a obișnuit, știut fiind că Racul are predispoziții materne accentuate.
Stăpânirea artei compromisului și găsirea căii de mijloc reprezintă, așadar, calea perfectă pentru a rezolva această problemă pe care ne-o ridică horoscopul 2011.

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop