loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 20357 ori.
Horoscop 2012 : zodiile si banii

horoscop 2012 bani

Într-un horoscop 2012, banii reprezintă un sector important, deoarece două planete grele tranzitează zodii aflate în legătură directă cu planul financiar.

Astfel, de la începutul lui 2012 şi până pe 11 iunie, Jupiter se află în Taur, un semn astral care pune mare preţ pe câştigurile materiale, pe avere, bunăstare şi proprietăţi. Toate acestea sunt influenţate benefic, astfel că, în primele şase luni ale anului, astrele ne ajută să ne împlinim idealurile pe plan material. Şi mai frumos este că, cu cât suntem mai norocoşi, cu atât devenim şi mai generoşi.

În schimb, pe 5 octombrie, Saturn intră în Scorpion, zodie aflată în legătură cu banii altora, cu sumele de bani provenite din moşteniri, cadouri şi diferite alte surse decât propriul salariu. De această dată, nu mai e vorba de o influenţă benefică. Dimpotrivă, Jupiter pune piedici în toate demersurile de acest fel, amânările şi dezamăgirile devenind ceva obişnuit. Vor avea de câştigat doar cei care dau dovadă de multă seriozitate şi constanţă, în ceea ce fac.

 

Horoscop 2012 bani: zodii avantajate

În 2012, există mai multe zodii ai căror nativi se pot aştepta să primească mai mulţi bani.

În primele şase luni ale anului, Berbecul şi Balanta sunt, de departe, cele mai avantajate de configuraţia astrală. Munca Berbecilor va fi foarte bine recompensată şi nativii acestei zodii pot spera chiar la măriri de salariu, prime, promovări sau schimbări de job care să aibă ca efect un portofel mai plin. Balantele care aşteaptă moşteniri, speră la cadouri fastuoase sau sunt implicate în diferite afaceri riscante pot spera să aibă parte de noroc până în luna iunie 2012. Ca şi Berbecii, Balantele ar face bine să pună la loc sigur o parte din banii câştigaţi acum, deoarece sfârşitul anului nu va fi, nici pe departe, la fel de prosper.

În perioada iunie-decembrie 2012, este rândul nativilor Taur şi Scorpion să profite de influenţa binefăcătoare a lui Jupiter. Taurii au de câştigat în felul lor specific, adică muncind din greu, ca un… taur, de dimineaţa până seară. După faptă, va veni şi răsplata, deosebit de generoasă. Scorpionii vor câştiga banii, în această perioadă, tot în felul lor specific, adică fără să se spetească muncind. Nu e inutil să amintim un vechi proverb evreiesc, care îi caracterizează de minune: nu munci prea mult, pentru că nu îţi mai rămâne timp să faci bani!

În sfârşit, sunt două zodii pentru care ultimele două luni şi jumătate ale lui 2012 aduc o gură de oxigen mult aşteptată, o îmbunătăţire pe plan financiar, venită după o perioadă dificilă. Este vorba despre Fecioara şi Pesti. Începând cu luna octombrie, nativii acestor zodii scapă treptat de dificultăţile cu care se confruntă cam de prea mult timp şi apare soarele şi pe strada lor.

 

Horoscop 2012 bani: zodiile cu probleme

Bineînţeles, nu pentru toată lumea curge lapte şi miere.

Două dintre zodiile care se pot aştepta la probleme financiare, începând cu luna octombrie, sunt chiar Berbecul şi Balanta, care la începutul anului se numără printre cei cărora le surâde norocul. Influenţa lui Saturn afectează nativii acestor două semne astrale, începând cu luna octombrie 2012, aducând piedici, amânări, obstacole şi o stare generală nu tocmai optimistă. Cheltuielile trebuie reduse cât mai mult, iar planurile de viitor, pe termen mediu, nu trebuie bazate pe calcule care să presupună venituri mai mari. Nu va fi cazul.

În primele şase luni ale anului, nici Leul şi Varsatorul nu se vor simţi prea bine, cu un Marte zglobiu care îşi face de cap tocmai cu banii lor. Sunt posibile diferite tensiuni, pierderi, dar şi câştiguri. În general, e mult zgomot pentru nimic, nativii acestor două semne învârtind mulţi bani prin mâinile lor, fără să se aleagă cu ceva deosebit.


horoscop bani 2012

Horoscop 2012 bani: zodiile liniştite

Sunt şi zodii pe care influenţele astrale nu le afectează în mod deosebit, pe plan financiar, astfel că schimbările nu vor fi majore.

Pentru Gemeni, anul e unul de creştere moderată, fără evenimente spectaculoase. Condiţia succesului e implicarea în cât mai multe acţiuni menite să aducă bani. Ma multe joburi sau activităţile suplimentare desfăşurate la domiciliu reprezintă o idee excelentă.

Racul începe anul cu planuri multe, dintre care puţine se vor materializa. Spre sfârşitul lui 2012, dimpotrivă, Racii vor deveni extrem de prudenţi, renunţân la cheltuielile şi investiţiile inutile sau nesigure.

Sagetatorul are multe planuri, unele se realizează, dar de obicei câştigă într-o parte pentru a pierde în alta. Nativii trebuie să fie atenţi şi la metodele pe care le folosesc în scopul de a se îmbogăţi.

Capricornul continuă să evolueze în ritmul său lent, dar sigur, fără vreun salt major şi fără vreun şoc major. Ceva mai activ e doar în primele două luni ale anului şi în perioada verii. În rest, doar calmul său iese în evidenţă, în atmosfera destul de zbuciumată din acest horoscop 2012 financiar .

Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop