loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 24629 ori.
Horoscop 2012 Capricorn: în sfârşit, promovare!

Horoscopul Capricorn 2012 este influenţat de încheierea tranzitului lui Saturn în Balanţă – eveniment astral ce se desfăşoară în luna octombrie. Şansele de a evolua pe plan profesional devin mult mai bune decât în ultimii doi ani.

Pe de altă parte, în primele luni ale anului e de aşteptat să faceţi ceva călătorii, inclusiv (sau mai ales) în străinătate. Veţi trece prin situaţii în care vă vor fi necesare întreg calmul şi răbdarea specific capricorniene.

 

 
Horoscop Capricorn 2012: bani

Din punct de vedere financiar, 2012 este, pentru Capricorn, un an mai degrabă liniştit, fără evoluţii semnificative. Nici nu vă îndatoraţi peste măsură la bănci, dar nici nu descoperiţi comoara din poveste, care v-ar permite să vă îmbogăţiţi peste noapte. Lucrurile continuă în maniera în care s-au desfăşurat şi până acum.

Poate doar lunile ianuarie-februarie, respectiv iulie-august, ar putea aduce ceva mişcare, pe acest plan.

 
Horoscop Capricorn 2012: profesie

Pe plan profesional sunt cele mai bune veşti pentru Capricorn, în 2012. Saturn în casa profesiei, care le-a pus tot felul de piedici în ultimii doi ani, va părăsi Balanţa în luna octombrie, astfel că, din toamnă, e cale liberă şi vânt bun din pupă pentru toate visele de mărire ale Capricornului (Şi se ştie că nativii acestei zodii chiar au ambiţii serioase!).

Blocajele existente până acum încep, treptat-treptat, să dispară: şeful cel ciufut îşi găseşte altceva mai bun de făcut, postul îndelung vânat devine disponibil, oportunităţile de avans în carieră încep să apară.  

 
Horoscop Capricorn 2012: relatii

În prima parte a anului, persoanele de sex opus vă cad în plasă cu destulă uşurinţă. În nici un caz nu veţi duce lipsă de parteneri alături de care să petreceţi câteva clipe plăcute. Dacă doriţi însă mai mult decât o simplă aventură, lucrurile nu mai sunt la fel de uşoare. Se pare că în jurul dumneavoastră nu prea se află persoane capabile să dezvolte o relaţie serioasă.

Pentru o astfel de evoluţie semnificativă pe plan relaţional (inclusiv pentru căsătorie, în cadrul Capricornilor încă singuri), e mai sigur să aşteptaţi sosirea lui 2013 (garantăm că va veni, în ciuda zvonurilor despre Nibiru, asteroizi, poli inversaţi şi alte prostii asemănătoare).

 

Horoscop Capricorn 2012: sanatate

Starea de sănătate e excelentă, pe tot parcursul anului, dar mai cu seamă în a doua sa jumătate. Începând cu luna iunie, scăpaţi şi de micile probleme de sănătate mai vechi, deoarece acum tratamentele vor da cele mai bune rezultate.

Vă simţiţi nu numai puternic din punct de vedere fizic, ci aveţi şi acea senzaţie de bine în propriul corp, care vă face să arătaţi foarte bine.

 
Horoscop Capricorn 2012: alte aspecte

Cu Marte în casa a 9-a în primele luni ale lui 2012, e foarte probabil să faceţi măcar o călătorie în străinătate. În timpul unor astfel de drumuri, nu trebuie să speraţi la prea multă linişte. Dimpotrivă, senzaţiile dominante vor fi de grabă, agitaţie, chiar uşoară enervare.

Neptun în Peşti arată că, uneori, chiar şi Capricornul poate fi naiv, în ceea ce priveşte alegerea prietenilor. Este un alt aspect de care trebuie ţinut cont, în cadrul unui horoscop Capricorn 2012.

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop