loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 23085 ori.
Horoscop 2012 Fecioara – mai multi bani, din octombrie

horoscop fecioara 2012 baniÎntr-un horoscop Fecioara 2012, atrage atenţia faptul că majoritatea lucrurilor bune se întâmplă în a doua parte a anului. Pe plan profesional, totul începe să avanseze din luna iunie. În ceea ce priveşte banii, Fecioarele au noroc abia din octombrie 2012. În schimb, în iubire, riscul de a se înşela asupra calităţilor şi defectelor persoanei iubite e mai mare decât oricând.

Horoscop Fecioara 2012 – bani

În primele nouă luni ale acestui an, situaţia va fi la fel de complicată ca şi în 2010, respectiv 2011. Banii vor sta mai degrabă departe de buzunarele, portofelul şi conturile dumneavoastră. Şi, chiar atunci când vor veni, vor fi repede cheltuiţi, fără să rămână multe urme.

Situaţia se va schimba însă în ultimele trei luni ale anului. Multe proiecte îndelung blocate vor începe să meargă excelent şi să vă aducă sume importante de bani.

Veţi da semne clare că aţi înţeles lecţiile de viaţă ce v-au fost oferite în ultimii ani, iar acum deja începe ţi să învăţaţi cum se fac banii. Şi e vorba de bani serioşi, de sume cu adevărat importante.

 

Horoscop Fecioara 2012 – profesie

Nici pe plan profesional nu trebuie să vă aşteptaţi să plouă cu flori sau cu avansări, în prima parte a anului 2012. Lucrurile se vor regla abia începând cu luna iunie.

Vara se va dovedi un interval excelent pentru a obţine avantaje la serviciu. În timp ce alţii pleacă în concediu sau, oricum, o lasă mai moale cu munca, dumneavoastră veţi fi în plină ascensiune.

Iar norocul nu vă va părăsi nici pe durata toamnei şi a iernii. Dimpotrivă, zei favorabili vor sta mereu alături de dumneavoastră, împingându-vă sus, tot mai sus, pe plan profesional.

Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot
Horoscop Fecioara 2012 – relatii

În amor, deveniţi de-a dreptul naiv. Sunt şanse mari să fiţi prins în mrejele iubirii, însă trebuie să aveţi mare grijă cui vă dăruiţi inima!

Spiritul dumneavoastră critic – unul dintre cele mai de temut din zodiac – dispare ca prin miracol în faţa iubirii şi, asemenea lui Don Quijote, sunteţi în pericol de a confunda o fiinţă banală cu o frumuseţe mirifică.

 

Horoscop Fecioara 2012 – sanatate

Scăpaţi de aparent nesfârşite accidente neprevăzute şi indispoziţii acute care vă apucau pe nepusă masă. Căpătaţi un control mai bun asupra propriei dumneavoastră energii, ceea ce îşi pune amprenta în mod pozitiv asupra stării de sănătate. Vă veţi simţi mai puternic şi, în consecinţă, mai frumos.

 

Horoscop 2012 – alte aspecte

Primele cinci luni ale acestui an sunt favorabile călătoriilor, în special celor făcute la mare distanţă, în străinătate. e bine să alegeţi această perioadă pentru a vă petrece concediul. Aşadar, mai degrabă decât vara, în 2012 e bine să vă fixaţi ieşirile din ţară fie chiar în primele zile ale anului, fie de Paşti sau de 1 mai.

 

Acestea sunt aspecte generale, valabile pentru toţi Leii. Îţi oferim şi o analiza astrala personalizata pe 2012


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop