loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 21059 ori.
Horoscop 2012 Pesti: prosperitate pe final de an

horoscop 2012 pestiUn horoscop 2012 Pesti este influenţat decisiv de două aspecte: Marte în Fecioară, în prima jumătate a anului, şi încheierea tranzitului lui Saturn în Balanţă, în octombrie. Primul aspect poate să creeze probleme şi agitaţie în viaţa de cuplu, în timp ce ieşirea lui Saturn din Balanţă eliberează multe oportunităţi de afaceri şi de a câştiga bani, pentru Pesti.

Horoscop Pesti 2012: bani

Pe plan financiar, ieşirea lui Saturn din Balanţă reprezintă o veste excelentă pentru Pesti. În ultimii trei ani, au existat o serie de blocaje în afaceri, orice iniţiativă legată de bani ajungând să eşueze, mai devreme sau mai târziu. Practic, Pestii au trebuit să se bazeze exclusiv pe salariu, fiind nevoiţi doar să privească, cu admiraţie amestecată cu invidie, modul în care alţii reuşeau să îşi diversifice sursele de venit.

Începând cu lunea octombrie a anului 2012, posibilităţile de afaceri devin deschise şi bine aspectate şi pentru nativii acestei zodii. Cresc şansele de a obţine o moştenire, de a primi un cadou, chiar de a câştiga la jocuri de noroc şi, mai ales, de a iniţia unele afaceri înfloritoare.

La rândul său, Uranus în casa a 2-a poate să aducă surprize şi în ceea ce priveşte salariul.

 
Horoscop Pesti 2012: profesie

Singura care contează cu adevărat este influenţa lui Uranus. Aflat în casa a 2-a, el intensifică nevoia de libertate şi de independenţă a nativului Pesti, inclusiv pe plan profesional. Ocupaţiile care presupun muncă de unul singur, pe cont propriu, au mai multe şanse de succes decât cele care se bazează pe colaborare şi muncă de echipă.

De asemenea, schimbările sunt bine primite, iar capacitatea de adaptare este crescută. surprizele sunt bine-venite, deoarece, la muncă, Pestii vor fi printre cei care se vor adapta cel mai bine la situaţiile neprevăzute. iar uneori le vor provoca ei înşişi.

 Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot
Horoscop Pesti 2012: relaţii

Prima jumătate a anului e destul de tensionată, în cuplurile din care face parte şi un nativ Pesti.

Marte în Fecioară îl determină pe partener să ceară tot mai mult de la Peşte, să pună tot mai multă presiune pe umerii acestuia. cum, de felul său, Peştele e obişnuit să le ofere totul celor dragi şi chiar să se lase manipulat, nu va protesta nici de această dată. Sau, dacă va protesta, o va face târziu, când partenerul chiar a întins coarda mult peste normal.

Pentru cei care sunt în căutare de aventuri amoroase, lunile iunie şi august sunt cele recomandate să îşi încerce norocul.

Merită subliniată, de asemenea, atmosfera bună de acasă şi relaţiile excelente cu rudele, mai ales cu părinţii, din a doua parte a anului 2012.

Horoscop Pesti 2012: sanatate

Din punct de vedere al sănătăţii, nu vor exista probleme majore pentru Pesti, pe parcursul anului 2012. Bineînţeles, cu condiţia ca aceştia să respecte un regim de viaţă cât de cât normal, fără excese.

Luna august poate să aducă preocupări mai intense decât de obicei pentru propriul organism şi pentru propriul aspect fizic. Probabil, pentru a da bine în faţa colegilor, odată cu reînceperea în forţă a activităţii, în septembrie.

 
Horoscop Pesti 2012: diverse

Neptun în semnul dumneavoastră natal vă împinge la visare şi mai mult decât în mod normal. trebuie să găsiţi metode de a vă ancora cât mai solid în realitate, pentru că visătorii nu au prea mult succes, în zilele noastre, dacă nu coboară uneori şi pe pământ.


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop