loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 44244 ori.
Horoscop 2012 Scorpion: gata cu joaca!

horoscop scorpion 2012 seriozitateÎntr-un horoscop Scorpion 2012, evenimentul astral care atrage atenţia cel mai mult este, fără nicio îndoială, începutul tranzitului lui Saturn prin Scorpion, în luna octombrie. Sosirea bătrânului, seriosului şi calculatului Saturn îi face pe nativii Scorpion să preia din aceste caracteristici: tratează cu maximă seriozitate problemele care le apar în cale şi încep să facă planuri pe termen lung, care cer constanţă şi putere de rezistenţă.

Concomitent, tranzitele lui Jupiter prin casa căsătoriei şi mai apoi a sexului indică un an excelent pe plan relaţional.

Horoscop Scorpion 2012 – bani

Din punct de vedere financiar, prima parte a anului nu este deloc una spectaculoasă. Situaţia rămâne identică, în primele cinci luni ale lui 2012, cu cea din anul anterior.

În luna iunie însă, situaţia se schimbă şi Fortuna, zeiţa norocului, îşi îndreaptă faţa zâmbitoare spre nativii Scorpion. Salariul nu va creşte brusc, dar vor începe să vină bani din diferite alte surse: moşteniri, cadouri, afaceri colaterale, chiar eventuale câştiguri la jocuri de noroc (Atenţie! asta nu înseamnă că trebuie să pariaţi tot ce aveţi la primul cazinou sau casă de pariuri care vă apare în cale!).

În luna decembrie, portofelele şi conturile bancare ale Scorpionilor vor fi mult mai aspectuoase decât cu şase luni înainte. Aşa că îşi vor permite să încheie anul în stil mare, bucurându-se de câştigurile realizate.

 
Horoscop Scorpion 2012 – profesie

După cum am spus deja, cea mai mare parte a banilor nu vor veni de la locul de muncă, ci din alte surse. În aceste condiţii, nici interesul Scorpionilor pentru propriul serviciu nu va fi unul foarte ridicat. Dimpotrivă, vor avea diferite ocupaţii colaterale şi eventuale afaceri pe cont propriu, pe care le vor considera mult mai interesante.

Uranus în casa a 6-a îi transformă în angajaţi greu de strunit, cu idei surprinzătoare, uneori excelente, dar şi cu o atitudine de rebeli care nu este deloc pe placul şefilor. Cel puţin, nu pe placul şefilor tradiţionali, interesaţi mai degrabă de aparenţe, decât de realizările concrete ale unui angajat.

 
 Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot
 
Horoscop Scorpion 2012 – relaţii

Pe plan relaţional, lucrurile merg excelent. Scorpionii care nu au întâlnit partenerul de viaţă potrivit în 2011 au toate şansele să reuşească acest lucru În intervalul ianuarie-mai 2012. nu staţi acasă în acest interval, ci încercaţi să mergeţi la petreceri sau la diferite alte evenimente, unde puteţi cunoaşte oameni noi! sunt mari şanse ca, printre aceştia, să se afle şi cel sau cea pe care o aşteptaţi de mult timp.

Jupiter în casa a VIII-a, în intervalul iunie-decembrie, aduce o energie sexuală de-a dreptul debordantă şi o charismă care face victime în rândul persoanelor de sex opus. Atenţie numai ca, tocmai când întâlniţi persoana visurilor dumneavoastră, să nu o pierdeţi de dragul unei simple aventuri!

 

Horoscop Scorpion 2012 – sănătate

Pe acest plan, trebuie să aveţi grijă. Uranus în casa a 6-a aduce un risc sporit de accidente sau de boli acute. Trec ele repede, dar – atunci când vă confruntaţi cu ele – sunt resimţite violent şi neplăcut, aşa că e mai bine să nu vă asumaţi riscuri.

În aceste condiţii, e bine să dormiţi suficient şi să mâncaţi suficient. Altfel, un organism slăbit nu va rezista presiunilor şi o să vă confruntaţi cu tot felul de probleme.

 
Horoscop Scorpion 2012 – diverse

Pluton vă face în continuare pretenţios în relaţiile cu prietenii. Unele dintre prieteniile vechi sunt distruse sau trec, treptat, în umbră.

Neptun îi face pe Scorpionii care sunt părinţi să îşi pună prea multe speranţe în copiii lor şi, uneori, să le ceară lucruri de-a dreptul imposibile.

Nevoia sporită de independenţă pe care o va conferi îndelungatul tranzit al lui Marte în Fecioară este un alt aspect de care trebuie ţinut cont, într-un horoscop Scorpion 2012.

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop