loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 76749 ori.
Horoscop 2012 Taur: vin banii!

horoscop taur 2012 baniÎntr-un horoscop 2012 Taur, elementul cel mai important este tranzitul lui Jupiter chiar prin această zodie. Interpretarea e clară: perioada ianuarie-iunie 2012 va fi una cu adevărat excelentă pentru Taur. Acum se vor dezvolta proiecte îndelung amânate, acum vor reușii Taurii să obțină succesele pe care le așteaptă de mult.

Vești bune și pentru a doua parte a anului: vin bani. și, odată cu ei, proprietăți și obiecte de valoare.

În schimb, pe plan relațional e bine ca Taurii care au planuri de căsătorie să grăbească lucrurile, pentru că octombrie 2012 va aduce debutul unei perioade destul de frământate.  

Horoscop Taur 2012: bani

Taurul trebuie să aștepte sosirea lunii iunie pentru a obține, în sfârșit, banii de care are nevoie de atâta timp.

Fiind an electoral, e de așteptat ca salariile să crească pentru multă lume – în special pentru angajații de la stat. Taurii însă vor beneficia de creșteri salariale indiferent de domeniul în care lucrează, deoarece astrele îi favorizează, în intervalul iunie-decembrie.

Pe lângă bani, Taurul are șanse foarte bune să intre și în posesia unor proprietăți și obiecte de valoare: imobiliare, bijuterii, opere de artă etc. Colecționarii Taur vor avea și ei ocazia să își îmbogățească în mod consistent colecțiile.

 

Horoscop Taur 2012: profesie

Pe plan profesional, Taurii vor avea mult de muncă și numeroase vor fi ocaziile în care va trebui să facă efort mai mare decât colegii de serviciu. Această situație se va modifica abia în ultimele trei luni ale anului.

Octombrie, noiembrie și decembrie fac să dispară orice neplăcere de la locul de muncă și transformă activitatea de zi cu zi într-una mult mai relaxantă decât până acum. Această eliberare de tensiune poate să vină inclusiv în urma schimbării locului de muncă, pe final de an. ținând cont de norocul Taurului din 2012, noul job va avea următoarele caracteristici: mai puțină muncă și mai mulți bani câștigați. așadar, mergeți la interviuri, pentru că nu se ştie de unde sare iepurele!

 
Horoscop Taur 2012: relatii

Dacă sunteți Taur și aveți gânduri de însurătoare, e bine să le puneți în practică, pe cât posibil, în prima parte a anului!

Odată cu intrarea lui Saturn în Scorpion, în octombrie 2012, debutează o perioadă de aproximativ 3 ani caracterizată prin diferite tulburări şi probleme ce apar pe plan relațional. Relațiile de cuplu sunt puse în mod repetat sub semnul întrebării şi nu vor rezista decât cele în care este vorba cu adevărat de iubire şi armonie. Acolo unde baza relației e șubredă, se va șubrezi și mai mult, până când relația în sine se va destrăma.

     

                                                

Horoscop Taur 2012: sanatate

În ultimii doi ani, tranzitul lui Saturn prin Balanţă a adus diferite probleme de sănătate, pentru Tauri. Starea generală nu a fost bună, mulți Tauri au slăbit, iar capacitatea lor de efort – altfel de-a dreptul proverbială – a fost diminuată.

Din octombrie 2012, toate aceste probleme dispar. Taurul începe să respire din nou în voie, să aibă aceeași poftă sănătoasă de mâncare și să poată munci ore în șir fără să dea semne de oboseală. Efectele pozitive se vor face simțite inclusiv din punct de vedere al randamentului sexual.

 
Horoscop Taur 2012: alte aspecte

Intrarea lui Neptun în Peşti, în februarie, îi face pe Tauri să aibă așteptări exagerate de la prieteni, dar și de la diferitele organizaţii din care fac parte (sindicate, ligi, comitete, cluburi etc). Această tendinţă nu trebuie încurajată, deoarece ideea este ca Taurii să ia... taurul de carne și să acţioneze pe cont propriu. Aceasta este cheia succesului în 2012, an în care horoscopul aduce multe vești bune pentru Taur.


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop