loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 22245 ori.
Horoscop 2012 Varsator: dragostea e mare

 

Un horoscop 2012 Varsator este influenţat decisiv de tranzitul lui Jupiter prin Taur şi apoi Gemeni, care îi face să acorde o mare importanţă familiei, iar apoi să se îndrăgostească până peste urechi. În acelaşi timp, începutul tranzitului lui Saturn prin Scorpion anunţă o perioadă destul de complicată, pe plan profesional.

 

Horoscop Varsator 2012:bani

În intervalul ianuarie-iulie, Marte tranzitează casa a 8-a, ceea ce aduce multă agitaţie pe plan financiar.

De la început trebuie spus că salariul va rămâne, în esenţă acelaşi – orice alte planuri v-aţi face, rămân doar vise.

Agitaţia provine însă din încercările dumneavoastră de a crea alte surse de venit. Sunteţi cu gândul la diferite afaceri, dar şi la moşteniri, cadouri sau chiar jocuri de noroc. Vă agitaţi mult pentru fiecare idee de acest fel, depuneţi eforturi şi consumaţi energie pentru a o face să se materializeze, pentru ca în final să obţineţi ceva bani, dar nu chiar atât de mulţi pe cât aţi fi sperat.

În a doua jumătate a anului, vă daţi seama că nu merită să cheltuiţi aşa multă energie pentru atât de puţini bani, aşa că aveţi un comportament ceva mai normal şi mai cumpătat.

Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot

Horoscop Varsator 2012: profesie

Dacă aveţi planuri de evoluţie în carieră, e bine să vă grăbiţi şi să luaţi taurul de coarne înainte de luna octombrie a anului 2012. Odată cu începutul tranzitului lui Saturn prin casa a 10-a, în perioada respectivă apar diferite blocaje, amânări, întârzieri, probleme de tot felul, care îşi pun amprenta asupra atmosferei de la serviciu şi a viselor dumneavoastră de mărire. Nu va fi vorba de evenimente neplăcute şi de lovituri brutale, ci mai degrabă de o stare generală nefavorabilă evoluţiei, care se va prelungi pentru aproximativ doi ani şi jumătate.

Până atunci însă, mai aveţi aproape un an la dispoziţie pentru a planta cât mai multe seminţe, care să dea roade, pe termen lung, şi pe plan profesional.

Horoscop Varsator 2012: relatii

Pe cât de familist, de mămos şi de responsabil sunteţi în prima parte a anului, pe atât de imprevizibil deveniţi odată cu sosirea verii. Imprevizibil şi iubăreţ, dar fără să selectaţi prea mult persoanele cărora le oferiţi această iubire. aveţi un comportament care s-ar fi potrivit mai degrabă generaţiei hippie, care lansa sloganuri precum make love, not war (faceţi dragoste, nu războaie) şi filosofa despre iubirea liberă.

Pentru cei singuri, aceste veşti sunt excelente: nu numai că nu vor fi singuri, dar vor face chiar multe victime sentimentale printre persoanele de sex opus. La sfârşitul anului, în nici un caz nu se va întâmpla să nu aibă alături de cine să petreacă Revelionul.

În schimb, Vărsătorii deja cuplaţi ar face bine să îşi ţină în frâu aceste impulsuri, altfel greu de înţeles de un partener stabil.

 

Horoscop Varsator 2012: sanatate

Nu se anunţă evenimente majore, pe acest plan. Starea de sănătate e în general bună, cu condiţia să nu faceţi excese.

Cei care au boli cronice nu vor scăpa de ele nici în 2012, dar acestea nici nu se vor înrăutăţi.

În general, situaţia din 2011 se menţine, pe acest plan.

 

Horoscop Varsator 2012: diverse

În ultimele trei luni ale anului, devin posibile călătorii în străinătate. Cei care programau demult astfel de ieşiri, dar se loveau de diferite obstacole, vor putea în sfârşit să vadă ţările de care se simţeau atraşi.

De asemenea, relaţiile cu străinătatea în general cunosc o îmbunătăţire evidentă, în ultimele trei luni ale lui 2012


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop