loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 31522 ori.
Horoscop 2012: cele mai importante tranzite şi aspecte astrale

horoscop 2012Intr-un horoscop 2012, cel mai important eveniment este reprezentat de sfârşitul tranzitului lui Saturn prin Balanţă, ce are loc în octombrie. Problemele pe plan relaţionale se încheie treptat şi lucrurile se rezolvă, într-o formă sau alta: fie totul redevine lapte şi miere, fie relaţiile care nu mai au nici un viitor se rup. Cert e că scăpăm de presiunea constantă, de zi cu zi.

Până în octombrie însă, anul e împărţit în două şi de tranzitele lui Jupiter prin Taur, respectiv Gemeni. E bine să muncim şi să strângem bani în primele şase luni ale anului, pentru că după aceea ne pricepem mai degrabă să îi împrăştiem.

  
Horoscop 2012: Jupiter în Taur (ianuarie-iunie) – ieşim din criză!

Tranzitul lui Jupiter prin Taur începe încă din iunie 2011, aşa că, din acest punct de vedere, avem de a face cu o continuare a evoluţiilor începute în anul anterior. Este o perioadă în care trebuie să muncim pentru a strânge bani şi pentru a acumula diferite posesiuni. Nu e timp de visare, ci de muncă, deoarece aceasta poate să ne aducă bani serioşi. În sfârşit, putem să vorbim despre ieşirea din criză.

 
Horoscop 2012: Neptun în Peşti (februarie-decembrie) – sensibilitate sporită

După ce, la începutul anului, străbate ultimele grade din Vărsător, Neptun intră în Peşti, semnul astral în care se simte cel mai bine. Imaginaţia e mult amplificată şi devenim, de asemenea, mai sensibili. Această sensibilitate ne determină să vedem suferinţa din jurul nostru şi să acţionăm pentru a ne ajuta semenii. De asemenea, sunt favorizate trăirile religioase.

 

Horoscop 2012: Jupiter în Gemeni (iunie-decembrie) – mai distraţi decât un savant!

Jupiter în Gemeni aduce implicarea în multe proiecte şi fuga nu după doi, ci după zece iepuri în acelaşi timp. Cu riscul de a nu prinde niciunul.

Bine aspectate sunt activităţile care presupun muncă intelectuală şi comunicare. A doua jumătate a lui 2012 este, aşadar, excelentă pentru organizarea de şedinţe, conferinţe, workshop-uri, dezbateri.

De asemenea, în această perioadă ne plimbăm mult, în special în propria ţară. Vizităm rude şi prieteni, mergem la munte şi la mare, la ţară, parcurgem mai mulţi kilometri decât în orice altă perioadă similară.

 
Horoscop 2012: Saturn în Balanţă (ianuarie-octombrie) – relaţiile sunt puse la încercare

În primele nouă luni ale anului 2012 şi la începutul lui octombrie, Saturn îşi continuă tranzitul prin Balanţă. Toate tipurile de relaţii sunt supuse unei examinări necruţătoare şi, cu timpul, înţelegem că e mai bine să renunţăm la unele dintre ele. Toate cuplurile şi parteneriatele sunt testate în această perioadă. Cele cu adevărat solide vor ieşi întărite din această experienţă, iar celelalte se vor destrăma.

 
Horoscop 2012: sextilul Jupiter-Uranus din 21 iulie – atenţie la ce spunem!

Uranus din Berbec, nepotolit şi impulsiv, îşi exercită influenţa asupra lui Jupiter din Berbec, oricum destul de împrăştiat. Asta ne face să ne asumăm prea multă libertate în limbaj. Există un risc sporit de a dezvălui secrete şi de a scoate la iveală lucruri care au rămas mult timp ascunse. Adevărul are de câştigat, dar reputaţia şi imaginea unora dintre noi vor avea de suferit.

 
Horoscop 2012: Saturn în Scorpion (octombrie-decembrie) – ne reformulăm dorinţele

Saturn în Scorpion pune semne de întrebare asupra dorinţelor noastre. Începem să ne întrebăm ce dorim cu adevărat şi dacă planurile noastre de viitor răspund sau nu felului nostru de a fi. Ne dorim ceva cu adevărat, pentru că aşa simţim, sau doar pentru că aşa am văzut la alţii sau pentru că aşa ne-a sugerat cineva?

Pe de altă parte, analizăm necruţător fiecare persoană şi fiecare situaţie de viaţă şi începem să vedem dincolo de vorbe şi de aparenţe. Şi, în cele mai multe cazuri, observăm ca la baza unor acţiuni în aparenţă nevinovate stau motive destul de murdare.

 
Horoscop 2012: trigonul Saturn-Neptun din 11 octombrie – ne îndeplinim visele, dacă suntem realiști

Neptun în Peşti, care încurajează visele şi imaginaţia, este echilibrat de Saturn în Scorpion, care conferă seriozitate şi determinare. Dacă în mod normal ne mulţumim să visăm cu ochii deschişi, acum învăţăm să acţionăm în modul potrivit pentru a transpune aceste vise în realitate. Apare o încăpăţânare pozitivă, manifestată în eforturi făcute constant pentru a obţine lucrurile la care visăm dintotdeauna. Iar acțiunile constant bune aduc succesul, iată o veste bună și, în același timp, un sfat pentru un horoscop 2012!

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop