loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 31022 ori.
Horoscop 2012: zodiile si dragostea

horoscop 2012 dragosteÎntr-un horoscop 2012, putem afirma că planul amoros e bine aspectat. În octombrie, Saturn părăseşte în sfârşit zodia Balanţei, un semn al parteneriatelor de orice fel, inclusiv al mariajelor. Prin urmare, dispar multe presiuni existente pe acest plan şi cuplurile încep să se întemeieze cu ceva mai multă uşurinţă.

Tranzitul lui Jupiter prin pasionalul Taur, guvernat de Venus, planeta iubirii, sporeşte în prima parte a anului dispoziţia romantică. Iată horoscopul iubirii în 2012 pentru fiecare zodie:

Dragoste 2012: Berbecul se gândeşte la căsătorie

În 2012, Berbecul scapă de marea problemă cu care s-a confruntat în ultimii ani, pe plan relaţional: tranzitul lui Saturn prin casa căsătoriei. Odată cu jumătatea lunii octombrie a anului 2012, nativii Berbec au cale liberă pentru a lua decizii importante pe plan amoros, inclusiv cele legate de logodnă, căsătorie sau conceperea unui copil. Numărul nunţilor în care unul dintre parteneri este Berbec va începe să crească în mod simţitor.

 
Dragoste 2012: Taurul trebuie să se grăbească

Dacă vrea să se căsătorească, Taurul ar face bine să planifice acest eveniment cel târziu până în toamna 2012. După aceea, odată ce Saturn va începe să tranziteze casa căsătoriei, dificultăţile vor spori şi şansele de a încheia un mariaj se vor diminua în mod considerabil. De altfel, în anii următorii, toate relaţiile în care sunt implicaţi Taurii vor fi puse la încercare.

 
Dragoste 2012: Gemenii zboară din floare în floare

2012 e un an de cotitură şi pentru Gemeni, pe plan amoros. Dacă până acum au fost relativ cuminţi şi au avut un număr limitat de escapade amoroase, în toamna 2012 îşi reiau comportamentul de fluturaşi, obişnuiţi să zboare în permanenţă din floare în floare şi să culeagă nectarul din cât mai multe surse. Lucru de-a dreptul exasperant, pentru partenerii acestora.

 
Dragoste 2012: Racul redevine un familist convins

Racul depăşeşte dificultăţile cu care s-a confruntat în familie, astfel că va regăsi plăcerea de a-şi petrece timpul liber alături de persoanele dragi. Va călca pe de lături din ce în ce mai rar, renunţând treptat la vechi obiceiuri nu tocmai ortodoxe, pe care le practica până nu demult fără să-şi facă probleme.

 
Dragoste 2012: Leul e mai înţelegător cu partenerul

În 2012, Leul încetează să se mai comporte ca un adolescent, pe plan amoros. Treptat, va renunţa la pretenţiile absurde şi la cererile exagerate pe care i le adresează partenerului de viaţă. Odată ce va reveni cu capul pe umeri şi cu picoarele pe pământ, va constata că totul începe să meargă mai bine, în dragoste.

 Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot
Dragoste 2012: Fecioara e în pericol de a fi sedusă

Fecioara devine de-a dreptul naivă pe plan amoros, comportându-se de multe ori ca un adolescent lipsit total de orice experienţă. În aceste condiţii, nu e deloc de mirare dacă partenerii vor folosi slăbiciunile nativilor Fecioară sau dacă aceştia se vor regăsi în situaţia de a fi seduşi şi apoi abandonaţi.

 horoscop dragoste 2012
Dragoste 2012: linişte pentru Balanta

În general, nu se anunţă mari schimbări pentru Balanţe, pe plan amoros. Cei implicaţi într-o relaţie o consolidează pe aceasta, iar cei singuri nu îşi vor găsi încă sufletul pereche. Liniştea în cuplu e compensată de o tendinţă de a se împrieteni cu tot felul de persoane dubioase. Nu se vor îndrăgosti de acestea, dar le va plăcea, pur şi simplu, să se afle în compania lor.

 
Dragoste 2012: Scorpionul îşi găseşte perechea

Primele şase luni ale lui 2012 sunt excelente pentru Scorpioni, atunci când vine vorba de iubire. Cei singuri au şanse mari să îşi găsească partenerul la care visau demult, iar cei deja implicaţi într-o relaţie o vor dezvolta în continuare, simţindu-se tot mai bine alături de partener. Dacă adăugăm şi viaţa sexuală debordantă din a doua parte a anului, putem concluziona că, în 2012, Scorpionul e unul din favoriţii zeului Amor.

Dragoste 2012: veşti bune pentru Sagetator

După un început de an nu tocmai favorabil, lucrurile vor începe, odată cu sosirea verii, să meargă din ce în ce mai bine pentru Săgetători, în iubire. Aceştia îşi găsesc partenerul potrivit şi încep să petreacă tot mai mult timp alături de acesta până când, spre sfârşitul anului, devin de-a dreptul de nedespărţit.

 
Dragoste 2012: Capricornul iese la agăţat

În prima parte a lui 2012, nativii Capricorn au mare succes la agăţat. Persoanele de sex opus le cad în plasă cu mare uşurinţă, aşa cum muştele pică î pânza unui păianjen sau, şi mai bine, cum ţânţarii sunt atraşi de un bec. Dacă vine vorba de relaţii serioase, lucrurile nu stau la fel de bine, pentru Capricorn. Pentru planurile de căsătorie, ar fi mai bine să aştepte sosirea lui 2013.

 
Dragoste 2012: un Varsator foarte iubăreţ

Vărsătorul începe anul 2012 ca un partener responsabil, care ştie să preţuiască aşa cum se cuvine o relaţie serioasă, însă până în luna decembrie evenimentele evoluează într-un mod dramatic. Treptat, îşi dă seama că se bucură de un succes teribil la persoanele de sex opus şi începe să profite tot mai des de multiplele şanse care i se oferă. Iubirile de-o vară sunt urmate de iubiri de o noapte, într-o serie de experienţe amoroase pe care le va savura din plin.

 
Dragoste 2012: Pestii îşi derutează partenerul

În prima jumătate a lui 2012, Peştii au multă energie, pe care nu ştiu foarte bine cum să o folosească. Ei au multe pretenţii de la partener, căruia în acelaşi timp îi fac şi destule surprize plăcute. Ideile noi nu lipsesc nici ele, urmate însă de alte idei, total opuse, până când şi cel mai calm partener de cuplu ajunge să fie derutat.


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop