Horoscop 2013 – principalele tranzite si aspecte astrale | astrologie, zodii
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 31127 ori.
Horoscop 2013 – principalele tranzite si aspecte astrale

 horoscop 2013Într-un horoscop 2013, atrage atenţia, mai întâi de toate, prezenţa a trei planete grele, extrem de importante, în semne de apă: Saturn în Scorpion (pe tot parcursul anului), Neptun în Peşti (de asemenea, din ianuarie până în decembrie) şi Jupiter în Rac (începând cu luna iunie).

Se anunţă, aşadar, un an în care accentul este pus pe emoţii, pe sentimente, pe intuiţie, pe trăirile interioare.

Redescoperim faptul că avem un suflet şi ţinem cont şi de nevoile acestuia, fără să mai fim cantonaţi exclusiv la nivel concret, material.

În acest context, cel mai mult vor avea de câştigat cei care vor fi sinceri cu ei înşişi şi, astfel, îşi vor asigura liniştea sufletească. Înarmaţi cu această armă formidabilă, vor putea apoi să înregistreze succese şi pe alte planuri.

 

Horoscop 2013: Saturn in Scorpion (ianuarie-decembrie)

Saturn a început să tranziteze semnul Scorpionului încă din octombrie 2012, însă 2013 este primul an în care această planetă se află, de la început până la sfârşit, în Scorpion.

Saturn în Scorpion ne impune să privim în adâncul fiinţei noastre şi pur şi simplu nu ne mai permite să ne minţim. Trebuie să fim sinceri cu noi înşine, să ne recunoaştem inclusiv slăbiciunile sau dorinţele mai puţin normale ori mai puţin pe placul societăţii. Numai astfel putem obţine puterea la care ţinem atât de mult.

În afaceri, această influenţă nu se manifestă tocmai favorabil. Dimpotrivă, e nevoie de organizare impecabilă şi de multă seriozitate, pentru a face profit. A trecut vremea tunurilor financiare şi a înşelătoriilor.

 
Horoscop 2013: Jupiter in Gemeni (1 ianuarie-26 iunie)

Pe cât de multă seriozitate şi chiar încrâncenare aduce Saturn în Scorpion, pe atât de multă agitaţie şi spirit de glumă aduce Jupiter în Gemeni. Acesta ne face să ne implicăm în numeroase proiecte, să facem multe călătorii, să începem să studiem zeci de domenii diferite, în dorinţa de a afla totul, de a şti totul.

Comunicarea e mult favorizată, astfel că prima jumătate a anului e excelentă pentru dialog, dezbateri, conferinţe, şedinţe.  

 
Piramida Jupiter – Saturn - Neptun (17-18 iulie)

Trei planete grele se întâlnesc în zodii de apă, formând un aspect profund pozitiv: o piramidă, formată din trei trigoane. Este vorba de Jupiter în Rac, de Saturn în Scorpion şi de Neptun în Peşti. La nivel de sentimente, de trăiri emoţionale, acesta e momentul în care se rezolvă foarte multe probleme, unele dintre ele destul de vechi şi de complicate.

Efuziunile sentimentale ale lui Jupiter în Rac, seriozitatea lui Saturn în Scorpion şi intuiţia lui Neptun în Peşti se întâlnesc şi cooperează perfect, aducând linişte, armonie, ajutându-ne să ne împăcăm cu noi înşine. Ne împăcăm cu propriul trecut, ne acceptăm aşa cum suntem şi construim planuri de viitor solide, în acord total cu dorinţele noastre cele mai profunde.

 

Sextilul Saturn – Pluton (22 septembrie)

Acest aspect astral aduce o disciplină de fier, un control excelent al sentimentelor. În plus, devenim capabili de disimulare pe termen lung. Ne putem preface timp de săptămâni, luni, la nevoie chiar ani, până ajungem în poziţia favorabilă, în care putem renunţa la mască, dezvăluind ceea ce doream cu adevărat, scopul pentru care am îndurat destule sacrificii.

Artiştii, persoanele creative beneficiază, de asemenea, de pe urma acestui aspect astral activ în 2013.

 
Horoscop 2013: Jupiter in Rac (26 iunie-31 decembrie)

În Rac, Jupiter aduce emoţii suplimentare, chiar izbucniri, inclusiv din partea unor persoane de obicei calme, echilibrate.

Jupiter in Rac foloseşte foarte bine toate aspectele legate de trecut: amintiri, tradiţii, abilităţi şi deprinderi deja dobândite. Spre exemplu, vom şti să scoatem în evidenţă punctele tari din propriul cv, demonstrând că suntem potriviţi pentru a ocupa o funcţie mai bună. Ne simţim confortabil atunci când suntem puşi faţă în faţă cu propriul trecut, datorită acestui aspect astral important, în cadrul unui horoscop 2013


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop