loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 5102 ori.
Horoscop 2014 Balanta – aspecte generale

Începutul lui 2014 este unul complicat pentru nativii Balanţă, pe plan amoros. Venus e retrograd până la sfârşitul lui ianuarie, astfel că nu le permite să îşi manifeste calităţile la nivel maxim. În paralel, mare parte din planetele personale tranzitează tocmai casa iubirii, aducând întâlniri, proiecte, discuţii, posibil nu numai cu unul, ci chiar cu mai mulţi parteneri.

horoscop 2014 balanta general

Apoi, lucrurile încep să se liniştească treptat în amor, unde fluturaşii în stomac vor mai apărea în aprilie şi apoi în ultima lună a anului. În rest, calm şi armonie.

Pe plan financiar, e la fel ca în ultimii doi ani, adică destul de greu. Saturn continuă să se afle în tranzit prin casa muncii şi a banilor, aducând diferite probleme. Şansa constă în faptul că, obişnuită deja cu greul, Balanţa începe ă se dezmeticească şi să găsească noi soluţii. Efectele pozitive ale noului mod de a acţiona se vor face simţite din plin abia spre sfârşitul anului, începând cu 23 decembrie 2014, pentru ca problemele financiare ale Balanţei să dispară aproape total în anul următor.

Fizic, în afară de retrogradarea guvernatorului Venus din ianuarie, nimic nu îi va mai supăra cu adevărat pe nativii Balanţă, în 2014. poate doar se vor alinta un pic, exagerând orice problemă minoră. Dar, de fapt, îşi vor păstra sănătatea, prospeţimea şi frumuseţea caracteristice.

 

Horoscop 2014 Balanţă – sănătate

 
 

Horoscop 2014 Balanţă – bani şi carieră

 
 

Horoscop 2014 Balanţă – dragoste şi relaţii

 
 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop