loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 5543 ori.
Horoscop 2014 Berbec – aspecte generale

În 2014, Berbecul va trebui să îşi reamintească vechea vorbă care spune că cine are noroc în bani nu are noroc în dragoste şi invers. Pentru nativii Berbec, va fi a doua variantă: zeul iubirii le devine prieten şi îi ţinteşte cu săgeţile lui înfocate, însă buzunarele rămân goale.

horoscop 2014 berbec

Saturn străbate casa banilor şi aduce diferite obstacole pe plan financiar de la începutul până aproape de sfârşitul anului, adică până pe 23 decembrie. Doar lunile aprilie şi mai aduc ceva încasări suplimentare, însă nu de natură să schimbe în mod decisiv situaţia generală.

În schimb, amorul vine la mijlocul verii, în luna iulie, când Jupiter intră în casa a 7-a. şi, deşi povestea de iubire începe vara, nu va fi vorba de-o iubire de-o vară, ci nativii Berbec vor forma cupuri solide, parteneriate de durată. Începe o perioadă favorabilă chiar pentru a face pasul decisiv reprezentat de căsătorie.

Cu sănătatea, e bine atât timp cât Berbecul nu îşi creează singur probleme. Uranus din Berbec îl îndeamnă să lucreze în salturi sau să îşi asume riscuri exagerate, în timp ce Neptun din casa a 12-a îl trage spre un pahar de băuturică sau spre alte metode de evadare din realitate. Berbecii care vor rezista acestor două tendinţe se vor bucura de o stare perfectă de sănătate, pe parcursul anului 2014.

 

Horoscop 2014 Berbec – sănătate

 
 

Horoscop 2014 Berbec – bani şi carieră

 

 

Horoscop 2014 Berbec – dragoste şi relaţii

 
 
 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop