loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 8904 ori.
Horoscop 2014 Berbec: banii şi profesia

Cu incomodul Saturn aflat în tranzit prin casa banilor proveniţi din moşteniri, cadouri sau diferite rente, Berbecului nu îi va fi tocmai uşor, pe parcursul lui 2014. La loto nu ies numerele potrivite, mătuşa bogată din America e bine-sănătoasă, iar cadourile primite sunt mai degrabă simbolice, pe principiul „intenţia contează“.

Unul din cei mai bogati nativi din zodia Berbec: Steve Balmer de la Microsoft, Afacerile cunosc dificultăţi şi e nevoie de multă muncă pentru a le pune pe roate. Chiar în domenii avantajoase, în care alţii fac bani cu ghiotura, nativul Berbec întâmpină dificultăţi, în 2014.

Ţinând cont de toate aceste date, singura speranţă rămâne munca cinstită şi desfăşurată constant. Adică cea de la serviciu, recompensată prin salariu. Într-adevăr, casa a 2-a, a banilor câştigaţi prin munca proprie, nu primeşte nicio influenţă potrivnică, pe parcursul acestui an. Ba chiar există anumite perioade în care plantele personale o tranzitează şi pot să aducă unele veşti bune. Ne referim îndeosebi la mijlocul primăverii, la a doua parte a lunii aprilie şi la luna mai 2014, când buzunarele au conturile Berbecilor vor fi mai arătoase, comparativ cu situaţia din ianuarie şi februarie.

În ceea ce priveşte evoluţia profesională, Pluton în casa a 10-a continuă să îndemne spre o schimbare, mai ales în aprilie şi decembrie, când se află în cuadratură cu Uranus. Totuşi, nu vor fi prea mulţi Berbeci care să urmeze acest îndemn, majoritatea nativilor păstrându-şi acelaşi job pe tot parcursul lui 2014.

 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT

 
 
 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop