loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 4648 ori.
Horoscop 2014 Capricorn – aspecte generale

Pentru nativii Capricorn, 2014 este unul dintre acei ani deosebiţi în care lucrurile au toate şansele să meargă bine atât în dragoste, cât şi pe plan financiar. E drept, nu în acelaşi timp, ci în două perioade separate: prima jumătate a anului e favorabilă chestiunilor sentimentale, iar a doua parte a lui 2014 aduce succes în afaceri.

horoscop 2014 capricorn general

Între ianuarie şi jumătatea lunii iulie, Capricornii pot face declaraţii de amor, cereri în căsătorii, planuri de nuntă, eventual şi de botez. În ceea ce priveşte nunţile, e recomandabil să fie programate în această perioadă, în care Jupiter îşi revarsă binecuvântările tocmai asupra casei căsătoriei şi a parteneriatelor. Se anunţă, aşadar, o primăvară şi o vară fierbinţi, în sensul bun al cuvântului, pentru nativii Capricorn.

Începând cu data de 16 iulie şi până la sfârşitul anului (ba chiar şi bună parte din anul următor), acelaşi Jupiter tranzitează domeniul afacerilor şi îi ajută pe Capricorni să îşi rezolve problemele financiare. Banii nu vin neapărat de la serviciu, din salariu, ci din diferite alte surse: cadouri, moşteniri, câştiguri de toate felurile. E perioada în care nativii ar face bine să renunţe la prudenţa lor proverbială şi să îşi încerce norocul în afaceri. Deoarece au mari şanse să îl găsească.

În ceea ce priveşte sănătatea, 2014 se anunţă un an bun, liniştit. Cum va urma însă, de la sfârşitul lui decembrie, o perioadă în care vor beneficia de rezerve mai reduse de energie, ar trebui să profite din plin de acest an pentru a-şi încărca bateriile pe termen mai lung.

 

Horoscop 2014 Capricorn – dragoste şi relaţii

 

 

Horoscop 2014 Capricorn – bani şi profesie

 
 

Horoscop 2014 Capricorn – sănătate şi aspect fizic

 
 
 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop