loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 6608 ori.
Horoscop 2014 Capricorn: bani si cariera

2014 este un an în care de obicei prudentul Capricorn ar face bine să se lanseze în afaceri, să îşi încerce norocul în lumea în care circulă sume cu adevărat importante. Pe 16 iulie, intrarea lui Jupiter în casa a 8-a le deschide nativilor Capricorn multe oportunităţi pe plan financiar şi îi ajută să câştige bani pentru care nu neapărat au şi muncit.

horoscop 2014 capricorn bani: oleg deripaskaPosibil să meargă afacerile, posibil de asemenea să vină şi eventuale moşteniri, cadouri, chiar ceva câştiguri de la jocurile de noroc (ştim ca e vorba despre o zodie în general cumpătată şi prudentă, astfel că ne putem baza pe faptul că nu toţi Capricornii vor alerga să îşi joace averea la pariuri, citind aceste previziuni optimiste – în astrologie, mai contează şi aspectele personale).

Perioada favorabilă în care sosesc banii amintiţi mai sus debutează aşadar în vara 2014 şi acoperă tot restul anului, precum şi primele două treimi din anul următor. Timp suficient, aşadar, pentru a se schimba mult în bine situaţia financiară.

Pe plan profesional, mare parte a stresului a dispărut de vreo doi ani, iar acum lucrurile sunt oarecum liniştite. Perioada cea mai favorabilă pentru nativii cu vise de mărire în carieră este cea alunilor septembrie şi octombrie. Atunci vor avea Capricornii şanse maxime să se afirme, pe plan profesional.

 

Horoscop Capricorn 2014 – dragoste şi relaţii

 
 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT

 
 
 

 

 
 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop