loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 4716 ori.
Horoscop 2014 Capricorn: sanatate si aspect fizic

Pentru nativii Capricorn, 2014 este un an important din punct de vedere al stării de sănătate: Trebuie să îşi facă rezerve de energie importante, care să le ajungă şi în anii viitori. Într-adevăr, începând cu 23 decembrie, Saturn va intra în casa a 12-a, ceea ce nu reprezintă o veste tocmai bună, pentru starea generală a organismului.

horoscop 2014 capricorn sanatate: tia carrereTotuşi, până să vorbim despre posibilele probleme din 2015, trebuie spus că 2014 e un an bun, în care Capricornii nu ar trebui să se confrunte cu probleme deosebite de sănătate. O perioadă în care e mai bine să se îngrijească, să evite eforturile prelungite şi excesele de orice fel este cea cuprinsă între 2 martie şi 20 iulie. În rest, totul este în regulă şi nativii beneficiază de rezistenţa lor obişnuită, comparabilă cu cea a caprelor de munte – fiinţe capabile să se descurce fără probleme în condiţii extreme, la mare înălţime.

În ceea ce priveşte perioadele pozitive din punct de vedere al sănătăţii şi al aspectului fizic,acestea sunt grupate simetric, la începutul şi la sfârşitul anului. Ianuarie 2014 este o lună favorabilă Capricornilor, în care aceştia vor atrage priviri admirative asupra lor.

Apoi, lunile noiembrie şi decembrie aduc şi ele un tonus foarte pozitiv, iar maladiile au grijă să se ţină departe. Acum se fac rezervele de energie despre spuneam că vor fi necesarii în anii următori.

Le dorim tuturor nativilor Capricorn multă sănătate, în 2014 şi nu numai!

 

Horoscop 2014 Capricorn – dragoste şi relaţii

 
 

Horoscop 2014 Capricorn – bani şi profesie

 
 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop