loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 5019 ori.
Horoscop 2014 Fecioara – aspecte generale

2014 este un an în care nativii Fecioară ar face bine să se concentreze în primul rând asupra planului profesional, deoarece de aici pot să vină cele mai mari satisfacţii. În special în perioada ianuarie-iulie, Jupiter le este de mare ajutor Fecioarelor care doresc să avanseze în carieră.

horoscop 2014 fecioara general

În general, e vorba de proiecte mai vechi, la care Fecioarele au muncit şi în anii anteriori. Munca desfăşurată atunci – şi mai ales în a doua parte a anului trecut – îşi va arăta acum roadele, Fecioarele fiind recompensate cu funcţii mai grase şi tratate cu mai mult respect la serviciu.

În iubire, veştile nu sunt nici pe departe la fel de bune. Cuadraturile pe care Uranus le face cu Pluton aflat chiar în casa iubirii îi face pe nativii Fecioară mult mai puţin răbdători cu cei care li se află alături. Vor renunţa mult mai uşor la diferite relaţii, talentul lor critic permiţându-le să găsească oricând motive serioase de nemulţumire. Despărţirile vor fi, aşadar, la ordinea zilei, în special în lunile aprilie şi decembrie.

Starea de sănătate este una bună, fără probleme majore. Şi, dacă eşti sănătos, şi arăţi bine, astfel că Fecioarele vor face o impresie plăcută oriunde vor apărea, în 2014. mai grijulii cu propriul organism trebuie să fie doar în perioadele cu Mercur retrograd (lunile februarie, iunie şi octombrie). În rest, toate bune pentru Fecioară, în 2014.

Horoscop 2014 Fecioară – sănătate şi formă fizică

 
 

Horoscop 2014 Fecioară – bani şi carieră

 
 

Horoscop 2014 Fecioară – dragoste şi relaţii

 
 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop