loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 7210 ori.
Horoscop 2014 Fecioara: bani si cariera

Nativii Fecioară au început proiecte importante pe plan profesional încă din anul anterior, iar 2014 este momentul potrivit pentru a le desăvârşi. De la începutul anului şi până la jumătatea lunii iulie, şansele de dezvoltare în carieră sunt maxime, astfel că nativii trebuie să renunţe la prudenţa caracteristică şi să îşi asume riscuri. Nu vor avea decât de câştigat, dacă vor avea îndrăzneala de a-şi încerca norocul.

horoscop 2014 bani fecioara: warren buffettAceste evoluţii pozitive petrecute în carieră nu îşi găsesc încă efectul şi în creşterea salariului. Va fi vorba, în cazul multor Fecioare, de avansări, dar pentru început vor rămâne mai mult cu satisfacţia funcţiei, a poziţiei ocupate, decât cu un cont mai încărcat.

Oricum însă, va fi mai bine decât în perioada 2010-2012, când criza globală a fost dublată, pentru Fecioare, de o criză financiară personală, adusă de aspecte astrale stresante. Acum, chiar dacă nu curge cu bani, nici de criză intensă nu mai poate fi vorba. Această etapă a fost deja depăşită.

 

Dacă salarul nu creşte, Uranus în Berbec şi casa a 8-a poate să aducă unele surprize în ceea ce priveşte moştenirile, cadourile primite, banii obţinuţi altfel decât prin muncă proprie. Sunt, aşadar, şanse bune să apară surse suplimentare de venit, care să compenseze într-un fel salariul nu tocmai satisfăcător.

 
 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT

 

 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop