loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 6556 ori.
Horoscop 2014 Gemeni: sănătate şi formă fizică

Nativii Gemeni par mereu mai tineri decât vârsta din acte, datorită unei prospeţimi înnăscute, dar şi unui spirit aflat mereu în căutare de noutate. În permanentă mişcare – dar o mişcare făcută cu graţie –, deseori agitaţi, cu privirea rotindu-se rapid în toate direcţiile, Gemenii reuşesc să arate bine şi dacă nu petrec ore în şir în faţa oglinzii. Iar atunci când le petrec, rezultatele sunt impresionante – mărturie stau vedete Gemeni precum Marilyn Monroe, Nicole Kidmann sau Angelina Jolie ori, din rândul bărbaţilor, Johnny Depp sau Rafael Nadal.

horoscop 2014 gemeni sanatate: andreea banica2014 este al doilea an consecutiv în care Saturn tranzitează casa sănătăţii, pentru nativii Gemeni. Acest tranzit are şi părţi bune, şi părţi mai puţin pozitive. Pe de o parte, pentru nativii care vor să slăbească, veştile sunt excelente: Saturn este cel mai mare aliat, din acest punct de vedere. De fapt, pierderea unor kilograme poate veni de la sine, fără vreo dietă! Pe de altă parte însă, energia nu e chiar la cele mai înalte cote, astfel încât Gemenii trebuie să se abţină de la suprasolicitare.

Momentele în care nativii se vor simţi cel mai bine sunt cele de la începutul verii – când Soarele, dar şi celelalte planete personale, le tranzitează semnul natal – precum şi luna noiembrie, în care este puternic energizată tocmai casa sănătăţii.

Oarecare atenţie suplimentară la necesităţile propriului organism e recomandată şi în cele trei perioade în care Mercur, guvernatorul Gemenilor, se află în mers retrograd: 6-28 februarie, 7 iunie-1 iulie şi 4-25 octombrie.

Le dorim tuturor Gemenilor multă sănătate, în 2014 şi nu numai!

 

Horoscop 2014 Gemeni – dragoste şi relaţii

 

 

Horoscop 2014 Gemeni – bani şi profesie

 
 
 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop