loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 5417 ori.
Horoscop 2014 Leu – aspecte generale

Leul va fi unul dintre răsfăţaţi astrelor, atât în 2014, cât şi în anul următor. Simpaticul şi darnicul Jupiter tranzitează semnul Leului între 16 iulie 2014 şi 11 august 2015, aducându-le nativilor posibilităţi de dezvoltare excepţionale, de care nu au parte decât o dată la 12 ani!

horoscop 2014 leu general

Pe plan fizic, al aspectului şi al sănătăţii, efectele sunt de-a dreptul remarcabile. În primele şase luni ale lui 2014, Jupiter reglează lucrurile în casa a 12-a, aducând cu sine vindecare şi o stare de bine, iar după aceea Leii sunt liberi să se ocupe de propriul aspect fizic, aducând corecturile şi îmbunătăţirile necesare. Cu siguranţă vor beneficia de energia necesară pentru a pune la punct propriul organism.

În iubire, Leii vor ieşi la „vânat“ începând cu perioada verii, fără să renunţe vreun moment la postura de „mascul dominant“. Fie că e vorba de bărbaţi sau de femei din zodia Leu, ei vor fi vioara întâi în orice relaţie, partenerul având doar funcţia de a le pune mai bine în evidenţă strălucirea. În aceste condiţii, sunt mai potriviţi partenerii din semne astrale nu tocmai puternice, care nu vor accepta niciodată să fie dominaţi.

Pe plan profesional, nu se anunţă încă schimbări majore. Această afirmaţie e valabilă şi în ceea ce priveşte banii, unde schimbări semnificative – în bine! – vor avea loc abia în 2015. Până atunci, 2014 se anunţă mai degrabă liniştit, fără evoluţii spectaculoase, cu excepţia unor perioade de relativ belşug din lunile februarie-martie şi august-septembrie.

Horoscop 2014 Leu – sănătate şi aspect fizic

 
 

Horoscop 2014 Leu – bani şi profesie

 
 

Horoscop 2014 Leu – dragoste şi relaţii

 
 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop