loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 4468 ori.
Horoscop 2014 Leu: sanatate si forma fizica

În 2014, nativii Leu beneficiază din plin, inclusiv în ceea ce priveşte sănătatea şi aspectul fizic, de influenţele pozitive ale lui Jupiter. Până la mijlocul lunii iulie, Jupiter tranzitează casa a 12-a a Leilor, ajutându-i pe cei bolnavi să găsească tratamentul potrivit şi să se însănătoşească. Leii înţeleg, în această perioadă, cauzele profunde ale oricărei afecţiuni de care au suferit în trecut şi, beneficiind inclusiv de sfaturile şi tratamentele unor medici de bună calitate, se fac bine.

horoscop 2014 leu sanatate: alizeeÎncepând cu 16 iulie 2014, Jupiter începe să tranziteze chiar semnul Leului, aducându-le nativilor mult optimism şi un tonus demn de invidiat. Cu riscul inerent al unei acumulări de kilograme, ca de fiecare dată, în cazul acestei planete expansive.

Demnă de remarcat este şi prezenţa lui Pluton în casa a 6-a, care le conferă Leilor – la fel ca în ultimii ani – multă energie, o deosebită rezistenţă şi capacitate de muncă. (Cu sfatul, totuşi, să o lase ceva mai uşor între 14 aprilie şi 23 septembrie, când planeta este retrogradă).

În sfârşit, pe fondul acestui an foarte bun, există şi două momente în care nativii Leu trebuie să fie ceva mai atenţi şi mai grijulii cu propriul organism. Este vorba de eclipsele de soare din 29 aprilie şi 23 octombrie.

Le dorim tuturor nativilor Leu multă sănătate, în 2014 şi nu numai! 

 

Horoscop 2014 Leu – dragoste şi relaţii

 

 

Horoscop Leu 2014 – bani şi carieră

 

 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop