loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 4977 ori.
Horoscop 2014 Pesti – aspecte generale

Sensibili de felul lor, nativii Peşti vor beneficia pe parcursul lui 2014 de atmosfera liniştită şi de securitatea emoţională de care au nevoie. Jupiter stă mai bine de o jumătate de an în casa iubirii, de unde aduce parteneri pentru cei singuri sau evoluţii bune ale relaţiilor celor care deja îşi găsiseră alesul.

horoscop 2014 pesti general

În plus, e bine de ştiut că acesta e numai începutul. După sejurul prin casa iubirii dintre vara 2013 şi vara 2014, Jupiter va veni cu un ajutor suplimentar pe plan relaţional şi în intervalul 2015-2016. Aşadar, ne aflăm în plină perioadă favorabilă pentru inima Peştilor, perioadă în care aceştia îşi întemeiază relaţii foarte reuşite şi se simt excelent alături de cei dragi.

În ceea ce priveşte banii şi profesia, lucrurile sunt mai degrabă neutre, pe parcursul lui 2014. Peştii nici nu se vor îmbogăţi, dar nici nu vor înregistra pierderi semnificative. Singura veste bună e reprezentată de o îmbunătăţire a atmosferei de la locul de muncă. Condiţiile de lucru devin mai bune, iar acelaşi lucru se poate spune şi despre atitudinea colegilor, şefilor şi (unde e cazul) a subalternilor sau angajaţilor.

Starea de sănătate este şi ea una de invidiat, Peştii neavând a se teme de nimic, din acest punct de vedere, cu singura condiţie să aibă o atitudine normală faţă de nevoile propriului organism.

 

Horoscop 2014 Peşti – sănătate şi aspect fizic

 
 

Horoscop 2014 Peşti – bani şi carieră

 
 

Horoscop 2014 Peşti – dragoste şi relaţii

 
 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop