loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 6119 ori.
Horoscop 2014 Pesti: bani si cariera

2014 este un an destul de liniştit pentru nativii Peşti, pe plan profesional. Practic, singura influenţă astrală majoră care le vizează în mod direct cariera se va manifesta abia în ultima săptămână a anului, începând cu 23 decembrie 2014, când Saturn va intra în casa profesiei. Va fi vorba însă de o influenţă de durată, ale cărei efecte se vor face simţite din plin abia în cei doi ani care urmează.

horoscop 2014 pesti bani: bernard arnautPână atunci, Peştii vor avea bucuria unei atmosfere mai plăcute la serviciu. Odată cu sosirea lui Jupiter în casa a 6-a, la jumătatea lunii iulie, atât şefii, cât şi colegii devin mai comunicativi, se spun mai multe glume, fiecare poate să lucreze mai relaxat şi în ritmul propriu, şi nu împins de la spate cu biciul sau cu diferite ameninţări, aşa cum au mai stat lucrurile în trecut. Şi e lucru cunoscut că, atunci când este bine tratat şi încurajat, sensibilul Peşte dă un randament mai bun. Exact astfel vor sta lucrurile în a doua parte a anului 2014, precum şi în cea mai mare parte a lui 2015.

Peştii care vor să se apuce de afaceri pe parcursul lui 2014 nu vor beneficia de vreun sprijin deosebit, însă nici nu li se pun beţe în roate. Influenţe astrale rămân neutre, astfel că totul va depinde de calităţile şi de eforturile pe care le vor depune.

Câştigurile salariale pot să înregistreze în continuare curbe spectaculoase, atât în sus, cât şi în jos. Cu Uranus în casa a 2-a, climatul general e destul de instabil, astfel că e greu de întocmit un buget clar, deoarece nu se ştie cum vor evolua veniturile de la o lună la alta. Regula de bază rămâne schimbarea, astfel încât e mai bine ca Peştii să nu îşi facă planuri financiare pe termen lung, pentru 2014.

 

Horoscop 2014 Peşti – dragoste şi relaţii 

 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT

 

Caracteristicile zodiei Peşti

 
 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop