loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 5760 ori.
Horoscop 2014 Rac – aspecte generale

În 2014, nativii Rac sunt puşi pe fapte mari în toate domeniile vieţii. Şi au toate şansele să realizeze progrese importante, deoarece beneficiază în continuare de susţinerea extrem de importantă a lui Jupiter. Acesta îi ajută să se redefinească şi să dezvolte orice proiect început în trecut, iar în a doua parte a anului are efecte benefice asupra planului financiar.

horoscop 2014 rac general

Aşadar, iată o primă veste bună: a doua parte a lui 2014 aduce revirimentul financiar mult-aşteptat de toţi Racii. Pentru ei, criza ia sfârşit, indiferent care va fi situaţia economiei naţionale sau a celei globale. Racul se pune serios pe treabă şi reuşeşte să găsească soluţiile menite să îi umple buzunarele şi să îi aduce proprietăţi.

Pe plan amoros, nativii Rac fac ordine, în 2014. Saturn îi îndeamnă să renunţe la aventuri şi să nu mai accepte alături de ei, decât parteneri serioşi, dedicaţi vieţii de familie, doritori de copii, capabili să îşi asume responsabilităţi pe termen lung. Dacă nu vă încadraţi în această categorie, chiar nu are rost să încercaţi o relaţie cu vreun Rac, pe parcursul lui 2014!

Sănătatea chiar e mai bună decât toate. Racii nu au probleme pe acest plan şi scapă şi de cele vechi, în cazul în care acestea existaseră. Ceva mai atenţi trebuie să fie totuşi la mijlocul lui aprilie şi la începutul lui octombrie, când au loc cele două eclipse de lună din acest an. În rest, singurul risc serios pentru propriul organism e cel de uşoară îngrăşare, însă sunt destui cei care ştiu să aprecieze şi curbele frumos desenate specifice multor femei Rac!

 

Horoscop 2014 Rac – sănătate

 
 

Horoscop 2014 Rac – bani şi profesie

 
 

Horoscop 2014 Rac – dragoste şi relaţii

 
 
 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop