loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 8303 ori.
Horoscop 2014 Rac: bani si cariera

Anul 2014 este cel care va aduce revirimentul financiar mult-aşteptat de toţi Racii. Dacă primele şase luni şi jumătate din 2014 nu vor fi mult diferite de anul anterior, intrarea lui Jupiter în casa muncii şi a banilor, pe data de 16 iulie, va schimba multe lucruri în bine.

Jupiter în casa a 2-a aduce dezvoltare, diversitate, creştere pe plan financiar. Nativii Rac încep să gândească la scară mare, percep şansele care le apar în cale şi muncesc pentru a profita la maxim de pe urma lor. Totul, cu rezultate excelente, în a doua jumătate a lui 2014, dar şi în prima parte a anului următor.

horoscop rac 2014 bani: giorgio armaniPână la această adevărată revoluţie financiară de pe parcursul verii, doar luna februarie va fi relativ îmbelşugată, pentru nativii Rac. În rest, se vor mulţumi să aştepte, cuminţi, căldura verii şi luna iulie, făcând planuri şi visând frumos (Neptun în casa a 8-a).

Uranus străbate în continuare casa carierei, astfel că nativii Rac acţionează imprevizibil, pe plan profesional. În continuare sunt posibile schimbări neaşteptate, decizii bruşte şi surprinzătoare pentru multă lume, mici accidente de parcurs, urmate de succese răsunătoare. Ca regulă generală, pentru orice Rac va conta mult, şi pe parcursul lui 2014, să se simtă liber la locul de muncă. Abia într-un astfel de mediu, lipsit de reguli stricte, Racul va putea să dea randamentul maxim.

 

Horoscop 2014 Rac – dragostea şi relaţiile

 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT

 

Caracteristici zodia Rac

 

 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop