loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 4415 ori.
Horoscop 2014 Rac: sanatate si forma fizica

În 2014, cu Jupiter aflat timp de şase luni şi jumătate în casa aspectului fizic şi a vitalităţii, nativii Rac se vor simţi cu adevărat în formă. Şi, în plus, femeile Rac vor putea să îşi etaleze din plin formele voluptoase, specifice unui semn astral aflat în corespondenţă cu zona pieptului şi a sânilor. Nu e deloc întâmplător că sub acest semn s-au născut celebrităţi foarte bine dotate din acest punct de vedere, precum Pamela Anderson sau Jessica Simpson.

horoscop rac 2014 sanatate: jessica simpsonRiscul este ca în primele şase luni ale anului unii nativi Rac să se îngraşe, sub influenţa aceluiaşi expansiv Jupiter. Dacă femeile vor reuşi, în majoritate, să menţină sub control această tendinţă, bărbaţii Rac, mai puţin grijulii cu propriul organism, vor lua proporţii.

Între 19 iulie şi 12 august, când planeta frumuseţii, Venus, tranzitează semnul Racului, nativii vor fi de-a dreptul strălucitori, atrăgând toate privirile asupra lor (de exemplu pe plajă, deoarece vorbim despre sezonul estival).

Spre sfârşitul anului, pe data de 23 decembrie, Saturn va intra în casa sănătăţii, diminuând din rezervele de energie ale Racului şi sfătuindu-l ca, pentru anul următor îndeosebi, să îşi conserve mai bine energia. Partea bună a acestui tranzit este că nativii care îşi doresc acest lucru vor putea, începând cu data amintită, să mai piardă din kilogramele acumulate în prima parte a anului.

În final, nu trebuie să uităm de cele două eclipse de Lună din 2014, care pentru nativii Rac reprezintă momente mai sensibile, din punct de vedere al sănătăţii. Acestea au loc pe 15 aprilie, respectiv pe 8 octombrie, zile în care e bine să se evite excesele de orice fel.

Le dorim tuturor nativilor Rac multă sănătate, în 2014 şi nu numai!

 

Horoscop 2014 Rac – dragoste şi relaţii

 
 
 

Horoscop Rac 2014 – bani şi carieră

 
 
 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop