loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 3844 ori.
Horoscop 2014 Sagetator: aspecte generale

Cel puţin în prima jumătate a anului 2014, banii şi afacerile trebuie să reprezinte prioritatea, pentru nativii Săgetător. Iar cuvântul „afaceri“ nu a fost folosit întâmplător. Într-adevăr, Săgetătorii îşi vor rotunji serios veniturile până în luna iulie, dar principala sursă a acestei îmbunătăţiri pe plan financiar nu va fi salariul.

 

horoscop 2014 sagetator general

Nu e exclus să apară moşteniri sau cadouri de valoare, însă cel mai sigur e ca nativii acestei zodii să demareze o afacere pe cont propriu, transformând un hobby sau o deprindere mai veche într-o sursă de profit.

Pe plan amoros, anul 2014 e mai degrabă aiuritor pentru Săgetătorii singuri. Aceştia vor crede în două rânduri – mai întâi în primăvară, apoi la sfârşitul anului – că au găsit partenerul ideal, după care însă îşi vor da seama, treptat, că lucrurile nu stăteau chiar aşa. În schimb, Săgetătorii care au ştiut cum să profite de astrele favorabile iubirii din anii anteriori vor putea să se bucure în tihnă de viaţa de cuplu şi de iubirea împărtăşită şi pe parcursul lui 2014.

În ceea ce priveşte sănătatea, Saturn în casa a 12-a poate să aducă diferite probleme minore, dar întinse pe termen lung şi, tocmai de aceea, foarte supărătoare. Tocmai de aceea, e bine ca nativii să se prezinte la medic îndată ce simt că ceva este în neregulă, pentru a tăia răul de la rădăcină şi a nu se alege cu vreo boală de care să tragă apoi ani în şir.

 

Horoscop 2014 Săgetător – dragoste şi relaţii

 
 

Horoscop 2014 Săgetător – bani şi afaceri

 
 

Horoscop 2014 Săgetător – sănătate şi aspect fizic

 
 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop