loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 4062 ori.
Horoscop 2014 Sagetator: sanatate si forma fizica

2014 este un an în care e bine ca Săgetătorii să fie prudenţi şi să aibă grijă maximă de propriul organism şi de starea de sănătate. Tranzitul lui Saturn prin casa a 12-a, început încă din toamna lui 2012, continuă şi în 51 din cele 52 de săptămâni ale acestui an (excepţie face doar ultima săptămână din 2014).

horoscop 2014 sagetator sanatate: lucy liuSaturn în casa a 12-a poate aduce, uneori, probleme de sănătate care nu sunt foarte grave, dar care se întind pe termen lung şi ne tulbură ani în şir starea de zi cu zi. Nici după trecerea lui în casa 1 nu se va putea spune că Săgetătorii mustesc de vitalitate, ci se poate vorbi de o slăbire energetică. Tocmai de aceea, e bine ca în 2014 Săgetătorii să respecte orele de somn şi de masă, să se hrănească într-un mod cât mai consistent şi mai sănătos. O reechilibrare suplimentară cu ajutorul unui tratament Reiki, prananadi sau altceva de acest tip este cu atât mai indicată.

Dacă Saturn nu e tocmai prietenos, Jupiter sporeşte rezistenţa nativilor Săgetător (în prima jumătate a anului), iar începând din iulie le oferă o mare acuitate mentală.

Una din cele mai bune perioade pentru Săgetător, din punct de vedere fizic, este primăvara, cu lunile aprilie şi mai. Apoi, nativii vor avea un nou moment de încărcătură energetică pozitivă şi la spre sfârşitul toamnei, în luna noiembrie.

Le dorim tuturor nativilor Săgetător multă sănătate, în 2014 şi nu numai!

 

Horoscop 2014 Săgetător – bani şi carieră

 
 

Horoscop 2014 Săgetător – dragoste şi relaţii

 
 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop