loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 5168 ori.
Horoscop 2014 Scorpion – aspecte generale

În 2014, nativii Scorpion continuă să fie influenţaţi, mai presus decât orice altceva, de tranzitul lui Saturn prin semnul lor astral. După cum se ştie, nu e o planetă care să arunce cu floricele şi binecuvântări în toate părţile, ci una care scoate la lumină problemele profunde şi ne obligă să le privim în faţă şi să le rezolvăm.

horoscop 2014 scorpion general

Cel mai important pentru Scorpioni e să fie sinceri cu ei înşişi, să îşi asume tot ceea ce fac şi să înţeleagă că numai prin propria acţiune îşi pot schimba viaţa. Dacă vor să schimbe lumea, trebuie să se schimbe mai întâi ei înşişi. Cei care nu înţeleg această lecţie şi aşteaptă ca lucrurile să li se întâmple, fără participare proprie, nu vor avea nimic de câştigat.

Pentru ceilalţi, vin veşti bune, în a doua parte a anului. În iulie, Jupiter intră în casa profesiei, aducând posibilităţi de dezvoltare a carierei. Scorpionii înţeleg care e domeniul în care pot da randament maxim, ce stil de lucru li se potriveşte cel mai bine şi acţionează în consecinţă, ceea ce le aduce progres rapid şi bani mai mulţi.

Pe plan amoros, nu e mare lucru de spus. 2014 nu aduce evenimente foarte spectaculoase, dar trebuie totuşi subliniat că primăvara, adică lunile martie-mai, reprezintă perioada cea mai favorabilă în dragoste pentru nativii Scorpion.

 

Horoscop 2014 Scorpion – sănătate

 

 

Horoscop 2014 Scorpion – bani şi afaceri

 
 

Horoscop 2014 Scorpion – dragoste şi relaţii

 
 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop