loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 4823 ori.
Horoscop 2014 Scorpion: sanatate si forma fizica

Şi pe parcursul anului 2014, Uranus în casa a 6-a întăreşte interesul nativilor Scorpion pentru diferite tipuri de terapie sau pentru unele diete mai deosebite. Aceste preocupări vin pe fondul unor calităţi înnăscute de vindecare. Guvernaţi de Pluton, Scorpionii beneficiază de o energie extrem de puternică, pe care însă rareori aleg să o folosească. Atunci când o fac, după ce au ţinut-o mult timp sub capac, efectul este comparabil cu cel al unei bombe atomice. Terapeuţii Scorpion sunt cei la care se poate apela cu încredere şi pentru vindecarea unor maladii mai ciudate sau considerate de ştiinţa oficială drept imposibil de tratat.

horoscop 2014 scorpion sanatate: simona patruleasaÎn ceea ce priveşte propria stare de sănătate, Scorpionii ar trebui să aibă un 2014 lipsit de probleme, cu o singură condiţie: să fie cuminţi şi să nu îşi provoace singuri probleme, prin acţiuni riscante sau prin excese. Riscurile de acest fel sunt totuşi majore până pe 26 iulie, când Marte în casa a 12-a îi împinge să facă tot felul de trăznăi. Între 1 martie şi 20 mai, în perioada de retrogradare a acestei planete, apar aşadar riscuri de accidente sau de şocuri provocate tot de ei, .

Perioadele cele mai bune de pe parcursul acestui an, din punct de vedere al sănătăţii şi al formei fizice, vor fi sfârşitul verii (îndeosebi luna august), precum şi ultimele trei luni ale lui 2014: octombrie, noiembrie şi decembrie. Atunci, veţi vedea Scorpioni strălucitori, care îşi folosesc la maxim magnetismul personal, reuşind să fascineze. Tot acum, şi rezistenţa lor fizică se află la cote maxime.

Le dorim tuturor nativilor Scorpion multă sănătate, în 2014 şi nu numai!

 

Horoscop 2014 Scorpion – dragoste şi relaţii

 

 

Horoscop 2014 Scorpion – bani şi afaceri

 

 

 
 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop