loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 5607 ori.
Horoscop 2014 Taur – aspecte generale

2014 este anul care – e drept, abia spre sfârşitul său, mai precis în ultima săptămână – va elimina presiunea existentă de mai mult timp în viaţa amoroasă a nativilor Taur. Ieşirea lui Saturn din Scorpion, pe data de 23 decembrie, va pune capăt nu numai unui an, dar unei întregi perioade mai dificile, în care relaţiile nu s-au legat aşa cum îşi doreau Taurii.

horoscop 2014 taur

Până pe 23 decembrie însă, nu trebuie să se aştepte nici să descopere marea iubire, nici să se trezească cu prea multe declaraţii de dragoste venite de la admiratori sau admiratoare.

Pe plan financiar, e linişte pentru Tauri, în 2014. perioadele cele mai favorabile sunt aprilie-mai, respectiv noiembrie şi decembrie. Atunci vor arăta cel mai bine portofele şi conturile Taurilor.

În carieră, schimbări mai importante sunt posibile în primele două luni ale anului. Acum e posibilă o schimbare de job, o avansare în carieră sau o mărire de salariu. Apoi, se aşterne liniştea obişnuinţei şi a zilelor de lucru care se repetă ca şi cum ar fi trase la indigo.

Sănătatea e bună, în afara unor eventuale probleme cu gâtul, în primele două luni ale anului. Stresul creşte începând cu luna august, dar Taurii se pricep destul de bine să stea departe de situaţiile conflictuale şi îşi vor folosi din plin acest talent şi în 2014.

Horoscop 2014 Taur – sănătate

 
 

Horoscop 2014 Taur – bani şi profesie

 
 

Horoscop 2014 Taur – dragoste şi relaţii

 
 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop