loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 4075 ori.
Horoscop 2014 Taur – sănătate şi formă fizică

Guvernat de Venus, planeta frumuseţii, Taurul este una din zodiile ai cărei nativi îşi îngrijesc propriul trup şi se pricep să îşi pună în evidenţă atuurile fizice. Nu e deloc întâmplător faptul că vedetele Taur se află mai mereu în topurile celor mai frumoase persoane din lume, fie că e vorba de femei (Penelope Cruz, Uma Thurman sau Megan Fox) ori de bărbaţi (Al Pacino, David Beckham sau Enrique Iglesias).

horoscop 2014 taur sanatate: megan foxLa începutul lui 2014, chiar guvernatorul Venus le poate pune ceva probleme Taurilor, privind fie sănătatea, fie aspectul fizic. Pe tot parcursul lunii ianuarie, planeta este retrogradă în semnul Capricornului, astfel că organele asociate cu ea (gâtul şi gura, cu limba şi laringele) pot avea de suferit, în această perioadă. Nu trebuie să ne mirăm dacă vom vedea Tauri răguşiţi sau cu diferite probleme inestetice la gură şi buze, provocate de ger. Din fericire, Venus nu cauzează astfel de probleme decât în ianuarie, apoi exercitând o influenţă benefică pe tot parcursul anului.

Pe tot parcursul lui 2014, Uranus continuă să tranziteze casa a 12-a a nativilor Taur, ceea ce le aduce dificultăţi de adaptare la situaţii noi şi o rezistenţă la stres destul de scăzută. De asemenea, pot fi uşor manipulaţi prin intermediul unui şantaj emoţional. Aceste aspecte sunt valabile mai ales în a doua parte a anului, între 22 iulie şi 21 decembrie.

În rest, Taurii nu au motive serioase de îngrijorare, iar primăvara, de exemplu, va fi, ca mai întotdeauna, o perioadă în care se vor simţi minunat, plini de energie şi de vitalitate.

Le dorim tuturor Taurilor multă sănătate, în 2014 şi nu numai!

 

 

 

Horoscop 2014 Taur – dragoste şi relaţii

 
 

Horoscop 2014 Taur – bani şi profesie

 
 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop