loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 5670 ori.
Horoscop 2014 Varsator – aspecte generale

Pentru prietenosul Vărsător, iubirea şi parteneriatele rămân priorităţi absolute şi pe parcursul anului 2014. Nici nu se putea altfel, atunci când vorbim despre tranzitul beneficului Jupiter prin casa a 7-a, care debutează în plină vară 2014, la jumătatea lunii iulie.

horoscop 2014 varsator general

A doua parte a acestui an (ca, de altfel, şi prima jumătate a anului viitor) e o perioadă excelentă pentru toate tipurile de parteneriate, inclusiv pentru căsătorie. Aşadar, este o idee foarte bună ca acum să programaţi nunta, să faceţi toate pregătirile, inclusiv invitaţiile şi cumpărarea rochiei de mireasă. Parteneriate foarte bune pot fi întemeiate şi pe plan profesional – acum puteţi găsi partenerii de afaceri alături de care, în viitor, să faceţi avere.

Că tot a venit vorba de bani, deocamdată nu există evoluţii spectaculoase, din acest punct de vedere. Situaţia rămâne identică cu cea din anii anteriori.

Pe plan profesional, Vărsătorii se resimt în continuare de pe urma tranzitului saturnian prin casa profesiei. Planurile lor nu se îndeplinesc decât în parte, iar amânările şi blocajele apar frecvent. O gură mult-aşteptată de oxigen va sosi abia în ultima săptămână a anului, când nativii Vărsător pot resimţi o adevărată eliberare.

Sănătatea e excelentă în 2014, cu condiţia ca nativii să se abţină de la experimente dubioase cu propriul organism. Jupiter în casa a 6-a îi ajută să arate bine şi să aibă o relaţie armonioasă cu propriul organism.

 

Horoscop 2014 Vărsător – sănătate şi aspect fizic

 
 

Horoscop 2014 Vărsător – bani şi profesie

 

 

Horoscop 2014 Vărsător – dragoste şi relaţii

 
 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop