loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 6846 ori.
Horoscop 2014 Varsator: bani si cariera

2014 va fi pentru nativii Vărsător un an complicat pe plan profesional, ca urmare a continuării tranzitului planetei Saturn prin casa a 10-a. Lucrurile nu evoluează pe atât de repede pe cât şi-ar dori Vărsătorii, care se văd în continuare puşi în situaţia de a se izbi de diferite obstacole, uşi trântite în nas, amânări pe termen nedeterminat sau pe termen prea lung pentru a mai conta. O veste bună, totuşi – e ultimul an al acestui tranzit, care nu se va mai repeta (şi îi va scuti pe Vărsători de astfel de probleme) mai bine de un sfert de secol de acum înainte.

horoscop varsator 2014 bani: carlos slimTreptat, problemele vor începe să se rezolve, spre sfârşitul anului, anunţând parcă eliberarea care va veni peste un an. Majoritatea nativilor vor ieşi întăriţi din această perioadă dificilă şi vor şti cum să abordeze lucrurile, mai departe, datorită experienţei acumulate.

Dacă promovarea într-o funcţie mai înaltă se mai amână cu un an, atmosfera de la locul de muncă va fi, totuşi, una plăcută. Vărsătorii se înţeleg bine cu colegii, au parte de o atmosferă şi de un mediu plăcute, de diferite evenimente organizate de angajatori, pentru a le descreţi frunţile angajaţilor.

Din punct de vedere financiar, măririle de salariu sunt deocamdată doar la nivel de dorinţe sau de vise. Poate doar lunile februarie sau martie să aducă ceva mici surprize plăcute, din acest punct de vedere.

În ceea ce priveşte banii nemunciţi (cadouri, moşteniri, alte tipuri de câştiguri), lunile august şi septembrie sunt cele mai favorabile pentru nativii Vărsător, în 2014.

 

Horoscop Vărsător 2014 – dragoste şi relaţii

 
 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT

 

Caracteristicile zodiei Vărsător

 
 
 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop