loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 11089 ori.
Horoscop 2014 in dragoste: Pesti

Peştii se află sub semnul iubirii încă de la jumătatea anului trecut, iar Cupidon continuă să stea prin apropierea lor până la jumătatea lui iulie 2014. Apoi, Peştii vor beneficia de relaxare pentru câteva luni, după care vor sosi alţi doi ani în care nativii vor face paşi decisivi pe tărâmul dragostei.

horoscop 2014 dragoste pestiMai precis şi vorbind în termeni strict astrologici, Jupiter străbate casa iubirii între vara 2013 şi vara 2014. Cu Marele Benefic exercitându-şi influenţa pe plan amoros, Peştii vor avea parte de multă iubire. Cei singuri nu vor mai fi singuri, ci vor întâlni persoana pe care au aşteptat-o atât de mult timp. Şi, în momentul întâlnirii, vor constata cu bucurie că toată această aşteptare a meritat.

În iulie 2014, Jupiter îşi va fi încheiat treaba în casa iubirii, dar anul următor va reveni în casa parteneriatelor şi a căsătoriei, desăvârşind şi împlinind evoluţiile care au debutat anterior. Deci, chiar dacă în 2014 e doar începutul relaţiei şi nu se fac încă planuri de căsătorie, va veni şi rândul acesteia, unul sau doi ani mai târziu.

Dincolo de influenţa extrem de puternică a lui Jupiter, explicată mai sus, Peştii vor beneficia de sprijin astral pe plan amoros şi din partea altor planete, în intervalul iunie-septembrie 2014. Atunci sunt de aşteptat, aşadar, cele mai multe evenimente fericite.

 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop