loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 12491 ori.
Horoscop 2014 in dragoste: Varsator

Vărsătorul se află, pe parcursul lui 2014, în miezul unei perioade faste, pe plan amoros. După ce nu demult a putut profita de prezenţa lui Jupiter în casa iubirii, care i-a ajutat să cunoască persoana potrivită, pe parcursul lui 2014 acelaşi Jupiter va intra în casa căsătoriei, îndemnându-i astfel să cumpere verighete şi apoi, rochie de mireasă sau costume de ginere.

horoscop 2014 dragoste varsatorJupiter a străbătut casa a 5-a între vara 2012 şi vara 2013, perioadă în care în viaţa multor Vărsători a apărut persoana potrivită pentru viaţa de cuplu. Unii au fost mai iuţi şi au reuşit deja să construiască o relaţie, în timp ce alţii nu au făcut încă acest pas. Pentru aceştia din urmă, ajutorul decisiv va fi reprezentat de tranzitul jupiterian prin casa a 7-a, între vara 2014 şi vara 2015.

Este, aşadar, o perioadă de timp relativ îndelungată, tocmai bună pentru a fixa data unei nunţi sau, cel puţin, pentru a face cererea în căsătorie.

Perioada cea mai fastă pe plan amoros este, de departe, vara, din iunie până în august, când, pe lângă Jupiter, şi majoritatea planetelor personale străbat, pentru Vărsători, casele care au legătură cu iubirea şi cu viaţa de cuplu.

 
 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop