loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 12491 ori.
Horoscop 2015 Capricorn: dragoste si relatii

Anul trecut, Capricornul a beneficiat din plin, până în vară, de tranzitul lui Jupiter prin casa căsătoriei. Cei care au dorit o relație s-au cuplat, iar în 2015 vor continua să dezvolte cuplul respectiv, bucurându-se de plăcerile unei singurătăți în doi. În schimb, cei care nu au reușit să își pună la punct planul relațional până acum, vor avea și mai mici șanse să o facă, în noul an.

horoscop 2015 capricorn dragoste tia carrereSaturn în casa a 12-a nu e deloc favorabil pentru iubire. El aduce mai degrabă izolare, nevoia nativilor de a fi singuri, cu propriile probleme și planuri de viitor, de a-și construi viața pe cont propriu. Oricum tăcuți de felul lor, nativii Capricorn vor părea, în cea mai mare parte a lui 2015, și mai distanți și mai inabordabili decât au fost până acum. Pentru ca cineva – oricine – să se apropie de ei în aceste condiții, persoana respectivă va avea nevoie de multă răbdare și va trebui să-și calce pe orgoliu.

Această presiune saturniană dispare doar pentru trei luni, în perioada verii. Atunci e mai multă relaxare pe toate planurile, de la cel profesional la cel amoros. În lunile calde, Capricornii reușesc să se deschidă și ei într-o măsură mai mare, reușind să își facă, dacă nu iubiți, cel puțin prieteni noi. Unii dintre ei vor profita de perioadă pentru a se implica în scurte aventuri, pur fizice, fără vreo implicare emoțională.

Vestea bună pentru 2015 e reprezentată de faptul că se îmbunătățesc relațiile cu familia, cu rudele apropiate. Dacă în trecut au existat conflicte, acum e de așteptat ca totul să se rezolve și ca încrâncenarea din ultimii ani să dispară cu totul.

Horoscop 2015 – principalele tranzite și aspecte astrale

 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop