loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 6115 ori.
Horoscop 2015 Fecioara: bani si profesie

2015 este un an de cotitură, pentru nativii Fecioară. Ei beneficiază de aproximativ 8 luni în care trebuie să finalizeze proiecte mai vechi, după care sosirea lui Jupiter chiar în semnul Fecioarei le va da un puternic impuls spre dezvoltări noi.

horoscop fecioara bani 2015 angela gheorghiu Până pe data de 8 august, Jupiter tranzitează casa a 12-a, aducând cu sine nevoia de a trage concluzii și de a pune capăt unor evoluții mai vechi. Toate proiectele în care sunt implicate Fecioarele vor fi supuse unei întrebări fundamentale: se pot transforma, dezvoltându-se la un alt nivel, superior? Dacă răspunsul este afirmativ, transformarea va avea loc rapid și proiectele respective vor fi continuate, de pe poziții și perspective noi. Dacă răspunsul e negativ, orice și oricine nu e capabil de transformare va fi abandonat de nativii Fecioară, pentru a face locul Noului.

În această perioadă, cel mai bun interval pe plan financiar este începutul primăverii. În special femeile Fecioară vor avea parte de bani și de cadouri valoroase în numeroasele ocazii de a primi daruri existente în această perioadă: Sfântul Valentin, Dragobete, 1 și 8 martie.

În ultimele 5 luni ale anului, Fecioara se înnoiește. Acest proces poate să înceapă chiar cu propria persoană, la modul concret, fizic. Vom vedea nativi care încep să țină un regim sau să meargă la sală, care își schimbă coafura și modul de a-și alege hainele. Drept rezultat, le vor oferi celor din jur o impresie de prospețime, de om transformat, realmente capabil de înnoire. Pe plan financiar, cel mai bun interval este cel cuprins între mijlocul lunii septembrie și sfârșitul lui octombrie. Atunci vor sosi sume mai importante de bani, care vor permite investiții în propria persoană și demararea noilor proiecte.

Totuși, pe plan financiar, schimbarea decisivă nu va avea loc în 2015, ci anul următor, odată cu sosirea lui Jupiter în casa a 2-a, a muncii, banilor și proprietăților.

Horoscop 2015 Fecioara – dragoste si relatii

 

 

Horoscop 2015 – principalele tranzite și aspecte astrale

 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop