loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 25299 ori.
Horoscop 2015 Fecioara: dragoste si relatii

2015 e un an favorabil nativilor Fecioară, pe plan relațional. Aceștia vor scăpa, în sfârșit, de stresul și de conflictele aduse, chiar în iubire, de cuadraturile dintre Pluton și Uranus, care îi supărau încă din iunie 2012.

horoscop 2015 fecioara dragoste salma hayekMartie 2015 este ultima lună cu probleme, după care urmează însă eliberarea. Fecioarele implicate în relații care scârțâie, care au alături parteneri de a căror fidelitate nu sunt siguri, sau care nu se simt suficient de prețuite în viața de cuplu vor lua, fiecare pe cont propriu, măsuri radicale. Vor înțelege că nu are rost să investești sentimente, timp și energie în relații în care nu primești înapoi aproape nimic. Așadar, sunt de așteptat despărțiri, în primele trei luni ale anului. Cuplurile care vor depăși cu bine această perioadă se pot considera fericite, deoarece au depășit un test greu și și-au dovedit viabilitatea și rezistența pe termen lung.

După agitația din primăvară, perioada aprilie – iulie este una destul de liniștită. Timizi cum îi știm, unii dintre nativii Fecioară se vor îndrăgosti, însă puțini dintre ei vor avea curajul să își exprime sentimentele. Se vor mulțumi să contemple ființa iubită de departe sau să găsească diferite pretexte pentru a se apropia de aceasta, fie ca simpli amici, fie pe post de colaboratori la serviciu, la școală sau într-un proiect oarecare.

Începând cu 11 august, Fecioarele vor fi impulsionate de Jupiter, care le va conferi o energie suplimentară, precum și o stare de bine, la nivel fizic. Aceste atuuri le vor permite să treacă la acțiune și pe plan amoros, să își împărtășească sentimentele sau, dimpotrivă, ă aibă ei parte de declarații neașteptate de la admiratori.

Lucrurile evoluează în această manieră favorabilă până la sfârșitul anului, cele mai mari șanse de a construi relația dorită apărând chiar în apropierea sărbătorilor de iarnă de la sfârșitul lui 2015.

Horoscop 2015 – principalele tranzite și aspecte astrale

 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop