loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 5946 ori.
Horoscop 2015 Pești – bani și carieră

Pentru Pești, anul 2015 este, din punct de vedere financiar, unul mai degrabă neutru. Sau unul de pregătire, de elaborare de strategii pentru viitor, deoarece vor urma doi ani în care nativii acestei zodii vor avea șansa de a face salturi importante, în ceea ce privește banii și proprietățile.

horoscop 2015 pesti bani rihannaPână atunci, pe parcursul lui 2015 vor trebui să se mulțumească cu succese limitate și cu câștiguri nu neapărat foarte mari. Chiar și perioadele mai faste din acest an (ne referim în special la lunile martie-aprilie, precum și la perioada septembrie-octombrie), sporul de bani care va intra în buzunarele lor va fi de cel mult 40-50%, față de celelalte luni, normale, ale anului.

Dincolo de aspectele financiare, situația de la locul de muncă este cea care va începe să reprezinte, din ce în ce mai mult, o prioritate pentru nativii Pești. Saturn a intrat în casa profesiei în ultimele zile ale anului trecut și astfel a început un tranzit care se va dovedi decisiv pentru evoluția profesională a Peștilor, pe termen lung. Deciziile pe care aceștia le vor lua în următorii aproximativ doi ani și jumătate le vor decide traiectoria profesională pentru tot restul vieții. Așadar, e nevoie de maximă seriozitate în tot ceea ce are legătură cu munca și cariera. Dacă e nevoie de completarea studiilor, treceți cu burta pe carte. Dacă simțiți că în trecut ați făcut o alegere greșită, acum e momentul să îi reparați consecințele și să reveniți pe calea care vi se potrivește. De asemenea, dacă simțiți că v-ați găsit în sfârșit vocația, nu precupețiți nici un efort pentru a vă fixa solid, în următorii doi ani, pe traiectoria respectivă. Acum este momentul pentru a face ordine pe planul carieri, iar cei care nu vor profita de el vor fi pierdut un tren important.

 Horoscop 2015 – principalele tranzite și aspecte astrale

 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop