loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 10365 ori.
Horoscop 2015 Pesti: dragoste si relatii

Peștii se numără printre favorizații astrelor, în 2015, din punct de vedere amoros. O mare parte dintre ei au gustat copios din fructele dulci ale amorului și în anul anterior, mai ales în prima lui parte. Acum, aceste evoluții continuă, cu o intensitate sporită, începând cu data de 11 august, când Jupiter intră în casa parteneriatelor și a căsătoriei.

horoscop 2015 pesti dragoste jennifer love hewittCu Jupiter tranzitând casa căsătoriei timp de un an și o lună (până în septembrie anul următor), e foarte probabil ca nativii Pești să își găsească alesul (sau, după caz, aleasa). Ori, în cazul celor care deja au un partener, să facă pași importanți spre consolidarea relației: apar inele de logodnă, invitații la nuntă, alegerea nașilor și, în unele cazuri, chiar pregătiri pentru a cumpăra scutece și cărucioare. După cum vă puteți da seama, legăturile create acum de Pești sunt dintre cele care se mențin pe termen lung, posibil chiar pentru întreaga viață.

Și faptul că stresanta cuadratură dintre Pluton și Uranus își trăiește în acest an ultimele momente reprezintă o veste bună pentru Pești, de această dată în ceea ce privește relațiile cu prietenii. Acestea se vor rezolva, într-un fel sau altul, tensiunile dispărând fie prin ruperea unor legături care nu își mai au rostul, fie prin îngroparea definitivă a securii războiului și revenirea la sentimente mai frumoase.

Dacă există și Pești care nu își doresc neapărat să își pună verighetele, ci mai degrabă să aibă parte de cât mai multe aventuri amoroase, atunci cea mai propice pentru ei va fi perioada fierbinte a verii, în special sfârșitul lui iunie și prima jumătate a lui iulie. Ar fi bine ca nativii Pești dornici de aventuri să țină cont de acest aspect, atunci când își programează concediul de vară din 2015.

Horoscop 2015 – principalele tranzite și aspecte astrale

 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop