loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 28500 ori.
Horoscop 2015 Rac – dragoste si relatii

2015 este, pentru Rac, anul eliberării, pe plan amoros. În anii din urmă, a avut de a face cu mai multe influențe stresante, venite din partea unor planete grele, cu mișcare lentă: Saturn, Uranus și Pluton. Acum, nativul Rac va reuși, treptat, să le depășească și începe o perioadă mult mai luminoasă, în care sunt deschise practic toate posibilitățile, pe plan amoros.

horoscop 2015 rac dragoste pamela anderson

În primul rând, în martie 2015 nativii Rac scapă de stresul reprezentat de cuadraturile dintre Uranus și Pluton, care îi chinuie încă din noiembrie 2012. Este a șaptea oară când se repetă acest aspect, dar și ultima, pentru mult timp de acum înainte. Așa că, din primăvară, Racii nu vor mai fi nevoiți să aleagă între planul relațional și cel profesional, ci vor putea să acorde atenție egală acestor două domenii la fel de importante. E mai multă armonie în viața lor sentimentală și dispar surprizele neplăcute, gen întâlniri la care nu vine partenerul sau secrete urâte descoperite tocmai când începuseră să spere în continuitatea relației.

Apoi, stresantul Saturn părăsește și el casa iubirii, pentru mai bine de 25 de ani de acum înainte. Îi va mai supăra puțin pe Raci între 15 iunie și 18 septembrie, dar apoi aceștia vor scăpa de problemele apărute din această direcție. În traducere liberă, asta înseamnă undă verde pentru aventuri romantice, iubiri de o noapte sau de o vară, povești de dragoste adolescentine. Fructul oprit le este din nou accesibil. Bineînțeles, vor exista și consecințe, pentru cei care vor exagera, însă fiecare e liber să și le asume.

În concluzie, cea mai bună perioadă din 2015, pe plan relațional, va fi, pentru nativii Rac, cea din ultimele trei luni și jumătate ale anului. Atunci începe distracția adevărată, cu mari șanse ca ea să continue și în anii următori!

 

Horoscop 2015 – principalele tranzite și aspecte astrale

 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop