loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 5925 ori.
Horoscop 2015 Rac: bani si profesie

Nativii Rac au început să beneficieze de sprijinul lui Jupiter, pe plan financiar, încă din a doua parte a anului anterior și este de așteptat ca măcar unii dintre ei să fi făcut deja pași importanți spre stabilitatea și prosperitatea mult-dorite. Pentru ceilalți, vestea bună este că influențele astrale favorabile se vor manifesta și pe parcursul a patru luni din 2015.

horoscop 2015 rac bani ady dianaEste vorba de perioada cuprinsă între 8 aprilie și 11 august, când Jupiter își încetează retrogradarea prin semnul Leului și străbate casa a 2-a – responsabilă cu munca, proprietățile și câștigurile materiale – de pe harta astrală a nativilor Rac. Responsabil cu dezvoltarea, entuziast și optimist, Jupiter în casa a 2-a le permite Racilor să evolueze semnificativ în toate aceste domenii. Sunt posibil, așadar, evoluții favorabile la locul de muncă, avansări, prime, chiar oferte noi de serviciu, pentru slujbe mai bine plătite și cu mai multe responsabilități. De asemenea, e o perioadă în care e de așteptat ca nativii Rac să își cumpere obiecte de valoare, din cele pe care le stăpânești o viață întreagă.

În afară de intervalul 8 aprilie-11 august, se mai remarcă și perioada cu Soarele și majoritatea planetelor personale în Vărsător (între jumătatea lui ianuarie și sfârșitul lui februarie). Și atunci vorbim despre bani care intră în conturile Racilor, însă nu neapărat de la serviciu. E vorba mai degrabă de cadouri, moșteniri sau returnarea unor datorii mai vechi.  

Finalul anului este mai degrabă neutru, din punct de vedere bănesc. În schimb, e nevoie de mai multă atenție la locul de muncă, unde Saturn în Săgetător aduce mai multe responsabilități dar, în unele cazuri, și o atmosferă mai încordată. Acestea vin la pachet cu creșterile de salariu despre care am vorbit mai sus, dar tot stresante rămân. Posibil să apară încordări în relația cu colegii, cu superiorii și subordonații (unde e cazul). Pentru a le depăși, Racii trebuie să evite să ia lucrurile personal și să înțeleagă că relațiile de la serviciu trebuie privite strict din această perspectivă profesională.

Horoscop 2015 Rac – dragoste și relații

 

Horoscop 2015 – principalele tranzite și aspecte astrale

 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop