loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 3850 ori.
Horoscop 2015 Scorpion: bani si profesie

Ieșirea lui Saturn din Scorpion ia o piatră de moară de pe spatele acestor nativi, care încep să simtă, după aproape trei ani, că vor putea respira și acționa liber. Saturn va avea scurtă revenire în Scorpion doar între 15 iunie și 18 septembrie, după care nativii îi pot spune la revedere pentru o perioadă îndelungată de timp: 25 de ani!

horoscop 2015 scorpion di caprioPe de altă parte însă, mai precis pe plan financiar, intrarea lui Saturn în casa banilor și a muncii îndeamnă la eforturi și seriozitate maximă. Aceasta e singura cale prin care Scorpionii vor putea să își rotunjească veniturile. Angajamentele trebuie respectate pe termen lung, iar atitudinea angajaților Scorpion va fi strict monitorizată și evaluată. În funcție de comportament, cei leneși vor avea probleme, în timp ce numai cei harnici vor avea de câștigat. Așadar, aviz chiulăilor și celor obișnuiți să tragă mâța de coadă la serviciu – nu le va mai merge, începând cu 2015!

Primele 7 luni ale anului sunt favorabile în ceea ce privește deciziile majore luate în carieră. Scorpionii își dau seama ce li se potrivește și fac planuri de viitor ținând cont tocmai de acest aspect. De asemenea, până pe 11 august pot găsi fie protectori, fie măcar colaboratori de cea mai bună calitate, aceștia reprezentând garanții că proiectele lor vor fi duse la bun sfârșit.

Pentru moșteniri, cadouri, câștiguri la jocuri de noroc și alte surse de bani de acest tip, specifice zodiei, anul nu aduce aspecte deosebite, nici în bine, nici în rău. Poate doar în lunile mai și iunie să spere nativii la ceva bănuți care să le pice în portofel, din surse externe.

 

Horoscop 2015 – principalele tranzite și aspecte astrale

 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop