loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 25255 ori.
Horoscop 2015 Scorpion: dragoste si relatii

2015 este un an al eliberării, pentru nativii Scorpion. Saturn le părăsește semnul astral, ceea ce este echivalent cu a scăpa de o povară imensă, pe care au trebuit să o ducă în spate mai bine de doi ani. Cum problemele personale vor fi mai puține, Scorpionii vor avea mai mult timp pentru a privi în jur, pentru a le acorda atenție altor persoane și pentru a lega sau a consolida relații de iubire.

horoscop 2015 scorpion dragoste olga kurylenkoTrecerea lui Saturn în Săgetător – de bun augur pentru nativii Scorpion – are loc cu o săptămână înainte de începerea lui 2015: pe 23 decembrie anul anterior. Începând deci cu sărbătorile de iarnă, îi vedem cu mai multă încredere în sine și chiar arătând mai bine fizic: de la vestimentație la coafură și posturile corporale,  totul se îmbunătățește. În aceste condiții, e de așteptat să atragă numeroși pretendenți, sau – atunci când ei doresc pe cineva – să convingă rapid persoana respectivă că, alături de ei, îi va fi mai bine. maximul pe plan amoros poate fi obținut, ca de obicei, primăvara, în intervalul martie-mai.

Singura perioadă ceva mai complicată este vara. Între 15 iunie și 18 septembrie 2015, Saturn revine – pentru ultima dată în următorul sfert de secol – în Scorpion și readuce, temporar, unele umbre pe fața nativilor acestei zodii. Mai puțin pe a acelora implicați deja în relații serioase: pentru aceștia, acum pare a fi momentul potrivit pentru oficializarea legăturii printr-o căsătorie ori pentru alte decizii importante, precum mutatul împreună sau apariție unui copil.

Ultimele trei luni ale anului se dovedesc favorabile pentru nativi. Scăpați de grija lui Saturn în casa 1, dar și de retrogradarea lui Pluton, guvernatorul lor (care revine în mers direct pe 24 septembrie), Scorpionii se simt din nou liberi să se afirme. Cu amendamentul că majoritatea vor fi preocupați mai degrabă de muncă și aspectele financiare, decât de iubire. Dragostea nu va fi principala lor preocupare, nici în această perioadă din 2015.

Horoscop 2015 – principalele tranzite și aspecte astrale

 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop