loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 10500 ori.
Horoscop 2015 Taur: bani si cariera

Rar se întâmplă ca nativii vreunei zodii să aibă noroc și în dragoste, și în bani. Acest adevăr se confirmă în 2015 și în ceea ce îi privește pe Tauri: ei vor avea parte de evenimente foarte plăcute pe plan amoros, însă în ceea ce privește banii influențele astrale nu mai sunt la fel de favorabile.

horoscop 2015 taur bani al pacinoApare o presiune suplimentară pe plan financiar odată cu intrarea lui Saturn în casa a 8-a (unde se va afla, pentru Tauri, de la începutul anului până pe 15 iunie, apoi, după o scurtă pauză, din 18 septembrie până spre 2017).

Pe parcursul acestui tranzit, șansele ca Taurii să primească moșteniri ori cadouri fastuoase, să câștige la jocuri de noroc sau să obțină prin alte metode bani nemunciți scad aproape spre zero. Nici afacerile nu merg tocmai grozav, astfel că Taurului nu îi rămâne decât să revină la munca din greu, cu trudă și cu sudoarea frunții, pentru a-și aduce finanțele la un nivel mulțumitor.

Un respiro va fi reprezentat de cele trei luni de vară, când Saturn revine la poziția din anul anterior, influența sa fiind mai degrabă neutră. Acum pot încerca Taurii să pună mâna pe sume mai importante de bani, inclusiv din categoria acelora pentru care nu au muncit ei înșiși din greu.

În ceea ce privește cariera și evoluția pe plan profesional, perioada cea mai favorabilă pentru Tauri este chiar începutul anului, mai precis lunile ianuarie și februarie. Astfel, dacă vor progrese la serviciu, e bine să acționeze încă de la începutul lui 2015.

Horoscop Taur 2015 in dragoste

 

Horoscop 2015 – principalele tranzite și aspecte astrale

 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop