loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 29668 ori.
Horoscop 2015 Taur: dragoste si relatii

Dragoste cât cuprinde pentru nativii Taur, în 2015! Guvernați de Venus, planeta iubirii și a frumuseții, ei vor ști să guste, ca nimeni alții, din dulcea cupă a iubirii! Convinse cumva că Taurii merită acest lucru, două planete importante vor avea grijă, pe parcursul lui 2015, ca nici măcar un Taur să nu rămână singur sau nefericit în dragoste.

horoscop 2015 dragoste taur cate blanchettPrima veste bună e adusă de Saturn. Încă de pe 23 decembrie 2014, acesta părăsește Scorpionul și pune astfel capăt stresului pe care l-a adus Taurilor, pe plan relațional, în ultimii 2 ani. Gata cu planurile care pică în ultimul moment și cu întâlnirile amânate până la Sfântu Așteaptă! Gata, de asemenea, și cu dificultatea de a împărtăși sentimentele proprii, de a vorbi despre dragoste, de a pronunța cuvintele magice: „Te iubesc!“. E drept, între 14 iunie și 18 septembrie, Saturn va reveni în Scorpion, dar e doar o ultimă zvâcnire, o ultimă amintire a problemelor trecute. După aceea, Taurii pot privi optimiști înainte, în ceea ce privește relațiile.

Jupiter le vine și el în ajutor, începând cu data de 11 august, când intră în casa iubirii. De acum înainte, Taurii se pot bucura cu adevărat de viață, iar pe plan amoros sunt printre privilegiații care pot alege după bunul plac tipul de relații pe care vor să le aibă: o legătură solidă, întinsă pe întreaga viață, sau mai multe aventuri, cu diferiți parteneri. Au la dispoziție ambele posibilități, după cum este deschisă și opțiunea de a face copii.

Așadar, 2015 aduce cu sine o perioadă excelentă în dragoste, pentru Tauri. Recapitulând, putem împărți întregul an în trei mari etape:

• de la începutul anului și până pe 14 iunie (dar cu o intensitate mai mică încă de pe 14 martie) lucrurile merg bine, fiind avantajate în special relațiile serioase, cuplurile închegate, cu perspective pe perioade îndelungate de timp.

• între 14 iunie și 18 septembrie (cu o îmbunătățire de pe 11 august) lucrurile merg ceva mai greu, reapărând unele din problemele cu care nativii Taur s-au confruntat în anii trecuți. Venus în mers retrograd contribuie și ea la stres.

• începând cu 18 septembrie, toate influențele sunt favorabile și e drum deschis în dragoste, pentru toți nativii Taur.

Horoscop 2015 – principalele tranzite și aspecte astrale

 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop