loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 12354 ori.
Horoscop 2016 Leu: noroc la bani, probleme în dragoste

În 2016, Jupiter le duce Leilor noroc pe plan financiar, în timp ce Saturn ar putea să creeze ceva probleme pe plan relațional. Iată câteva sfaturi pentru Leu, în funcție de tranzitele planetelor Jupiter și Saturn, în 2016.

 

Saturn pentru Leu, în 2016

Saturn se află în Săgetător – o altă zodie de foc – pe tot parcursul anului. Pentru Lei, el va influența, de acolo, casa a 5-a – o casă a iubirii,  creativității și a copiilor. Ce înseamnă acest lucru? Iată sfaturile noastre:

 

Mai bun odată cu vârsta: un partener matur e cel mai potrivit

Saturn în casa a 5-a aduce, de regulă, diferite probleme pe plan amoros. Exprimarea sentimentelor întâmpină dificultăți, iar legăturile de iubire nu se mai formează la fel de ușor ca în trecut. Aceste dificultăți apar însă doar pentru cei neserioși, care nu sunt pregătiți să își asume responsabilități în relații. Pe aceștia, Saturn îi va educa și îi va forța să se maturizeze. Pentru ceilalți, planeta își va manifesta influența în alt mod: vor fi înclinați să își caute un partener sau o parteneră mai în vârstă decât ei.

Cu Saturn în casa iubirii, sunt, așadar, șanse bune ca Leii să devină atrași de parteneri născuți ceva mai devreme. Fetele și femeile din zodia Leu vor descoperi avantajele de a se întâlni cu un bărbat cu calități precum încrederea în sine, experiența de viață consistentă, stabilitatea financiară sau capacitatea de a le sprijini și încuraja ambițiile. În paralel, bărbații Leu descoperă și ei avantajele unei relații cu o femeie în adevăratul sens al cuvântului: e conștientă de fiecare părticică a propriului corp și știe cum să se pună în valoare, are o experiență de viață care îi permite să depășească probleme ce ar speria o tânără sau o adolescentă și, mai ales, știe cum să îl pună în valoare pe bărbatul pe care îl are alături.

 

Fiți creativ!

„Gândirea creativă nu este un talent, ci o abilitate care poate fi învățată. Ea ne întărește, adăugând mai multă putere abilităților noastre naturale, îmbunătățind munca în echipă, eficiența și capacitatea de a obține profit“ spune Eduard de Bono, psihologul maltez care a creat termenul „gândire laterală“ și a scris cărți precum „Mecanismul minții“ sau „Șase pălării gânditoare“. Să îți asumi riscuri, să pui întrebările potrivite, să încerci să faci ceva nou în fiecare zi reprezintă exact tipul de acțiuni care pot aduce beneficii imense.

 

Încercați să vă înțelegeți copiii!

În mod tradițional, Saturn în casa a 5-a aduce dificultăți în conceperea copiilor sau în relațiile cu aceștia. Atunci când acest aspect e prezent în harta natală a unei persoane, aceasta va avea, probabil, copii la o vârstă înaintată. și, chiar după ce aceștia își fac apariția, relațiile cu ei pot fi complicate.

Cum se pot rezolva aceste probleme? Începeți prin a petrece mai mult timp cu propriul copil – doar astfel veți putea să îl observați cu adevărat și să îi înțelegeți mai bine activitățile, jocurile, preferințele, hobby-urile. Altfel, veți ajunge la judecăți aberante, nedemne de un părinte, de genul celor care îi consideră păcătoși pe tinerii rockeri doar pentru că ascultă acest gen de muzică.

De asemenea, puneți-i mai des întrebări, învățați-l ă își exprime părerea, despre problemele care îl privesc în mod direct. În paralel cu această responsabilizare, lăsați copilul să fie copil! După cum spunea Creangă: „dacă-i cal, să tragă, dacă-i popă, să citească, dacă-i copil, să se joace“. Deși nu e ușor, Saturn vă va ajuta să găsiți echilibrul, între joacă și responsabilități.

 

Jupiter pentru Leu, în 2016

Jupiter se află în Fecioară de la începutul anului până pe 9 septembrie, iar apoi în Balanță, până la sfârșitul anului. Pentru nativii Leu, această planetă tranzitează casa a 2-a în primele opt luni și casa a 3-a în ultimele patru luni ale anului. Cum vă va influența acest tranzit?

 

Concentrați-vă pe câștig, nu pe economisire!

Cu beneficul Jupiter în casa muncii și a banilor, activitatea pe care o desfășurați vă va aduce câștiguri mai consistente, în perioada 1 ianuarie-9 septembrie. Jupiter nu este, în niciun caz, o planetă care să iubească austeritatea. Dimpotrivă! Așadar, uitați de cumpărăturile de la reduceri și de reducerea costurilor la telefon!

În loc de asta, încercați să munciți atât mai mult, cât și mai eficient. Apoi, mergeți la șef și arătați-i că meritați o creștere a salariului. Schimbarea slujbei cu una mai bună, pornirea unei afaceri sau a unei activități ca freelancer sunt alte căi care pot aduce succesul financiar. Prosperitatea adevărată vine rareori la funcționarii al căror plan e să își petreacă întreaga viață în același birou, având grijă să își lingușească superiorii.

 

Îmbunătățiți-vă modul de a comunica!

Începând de pe data de 9 septembrie 2016, Jupiter în casa a 3-a vă va ajuta să comunicați mai bine, să vă împărtășiți gândurile și sentimentele, dar și să înțelegeți ce vă spun alții.

„Fii sincer interesat de oamenii pe care-i întâlnești, iar aceștia vor deveni sincer interesați de tine!“ – iată sfatul lui Rasheed Ogunlaru, speaker și autor al cărții „Darul succesului lăuntric“. Nativii Leu ar face bine să își amintească acest sfat, pe parcursul lunilor septembrie-decembrie 2016.

 

HOROSCOP PERSONALIZAT PENRU 2016

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT  

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop